Σάββατο, 13 Απρ.
19oC Αθήνα

Τάνια Τρύπη: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάθε Δευτέρα μας πήγαινε στο Θεολόγο

Τάνια Τρύπη: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κάθε Δευτέρα μας πήγαινε στο Θεολόγο
Η Τάνια Τρύπη με την κόρη της, Τζένη Καζάκου / Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο βιγκανισμός σημαίνει ειρήνη και αγάπη για δίποδους και τετράποδους, λέει η Τάνια Τρύπη.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αποκάλυψε γιατί δεν δίνει πολλές συνεντεύξεις. «Δίνω λίγες και επιλεκτικές συνεντεύξεις και σκέφτονται να με φέρουν σε δύσκολη στιγμή, γιατί τους βάζω στη θέση τους», είπε η Τάνια Τρύπη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα 43 χρόνια παρουσίας της στον χώρο της υποκριτικής. Μια πορεία που ξεκίνησε στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Είμαι 43 χρόνια στη δουλειά, από τα 12 μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στο μιούζικαλ Annie. Την Αλίκη τη βίωσα σαν μαμά, κάθε Δευτέρα μας έπαιρνε και μας πήγαινε στον Θεολόγο», ανέφερε.

Η Τάνια Τρύπη χαρακτήρισε τον εαυτό της «ροκ μαμά» όταν μίλησε για τις κόρες της, την Μαρίνα Μάρδα και Τζένη Καζάκου. «Είμαι πολύ ροκ μαμά, με απόλυτη ισότητα. Καμαρώνω και για τις δυο μου κόρες, γιατί κάνουν αυτό που θέλουν», είπε.

«Στις προσωπικές μου σχέσεις είχα την ελευθέρια μου πάντοτε. Στις σχέσεις μου θέλω, και με τα χρονιά γίνεται απαίτηση, να έχω την ίδια αντιμετώπιση, αλλιώς παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω», ξεκαθάρισε.

  

Αυτή την περίοδο η Τάνια Τρύπη πρωταγωνιστεί στην κωμωδία «Μη σου τύχει» στο θέατρο Αθηνών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις