Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Τέρης Χρυσός στο Newsit: “Μου έκοψαν τη σύνταξη και έπαθα έμφραγμα!”

FOTO EUROKINISSI

Πήρε αναδρομικά 18.000 ευρώ, τα ζητά πίσω το ΙΚΑ και το πλήρωσε με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου!
Έκκληση μέσω Newsit στο ΙΚΑ για να πάρει πίσω τα χρήματα- Ακούστε το ηχητικό απόσπαμα

Οι παλαιότεροι , ακούγοντας τη μεγάλη επιτυχία “Τάκα τάκα” , θα αναγνωρίσουν αμέσως τον Τέρη Χρυσό. Τη δεκαετία του 70 ήταν ένα από τα hot ονόματα και αυτή η φήμη τον ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Ο Χρυσός πριν από ένα μήνα έπαθε έμφαγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η καρδιά του δεν άντεξε τις περικοπές του δημοσίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, o Τέρης Χρυσός, συνταξιούχος πια, ζει με την σύνταξη των 550 ευρώ από το ΙΚΑ. Πριν αρκετό καιρό το Υπουργείο Πολιτισμού του “εβγαλε” μια δεύτερη τιμητική σύνταξη για την προσφορά του στον χώρο.

Ο τραγουδιστής πήρε αναδρομικά 18.000 ευρώ για τη δεύτερη σύνταξη, αλλά μετά το ΔΝΤ, το ΙΚΑ την πήρε πίσω και ζητά να επιστραφεί το ποσό. Τα χρήματα ξοδεύτηκαν και τώρα ο Τέρης Χρυσός προσέφυγε στη λύση του διακανονισμού, αλλά και πάλι με τα 550 ως μόνο εισόδημα είναι δύσκολο να ανταποκριθεί στις δόσεις.

Ο Χρυσός αισθάνθηκε πόνους στην πλάτη και οι γιατροί που τον εξέτασαν διέγνωσαν οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Το Newsit επικοινώνησε με τον τραγουδιστή ο οποίος είναι απελπισμένος. » Το ΙΚΑ δέσμευσε το σπίτι που έχω με την αδεφλή μου στην Κυψέλη. Δώστε μου πίσω τη σύνταξη γιατί θα πεθάνω από τον καημό μου» δήλωσε ο Τέρης Χρυσός.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε