Lifestyle

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Δε θα σπαταλήσω τη ζωή μου νομίζοντας ότι είμαι σταρ του Χόλυγουντ»

«Είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση και πέντε χρόνια θέατρο και τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν ποτέ» αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Έχω ζήσει τη δόξα, την κορυφή, τις τηλεθεάσεις. Τα έχω χορτάσει. Αν δεν τα είχα ζήσει θα με ένοιαζε και κατάλαβα ότι γι’ αυτή τη μικρή χώρα που ζούμε δεν χρειάζεται να τρελαθούμε κιόλας», είπε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (29.09.2025), μια εκ βαθέων συνέντευξη στο Στούντιο 4 και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του στο θέατρο, αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει και πάλι στην τηλεόραση.

«Πολλές φορές έχω ζητήσει συγγνώμη. Όταν άλλαξε η ζωή μου, υπήρχαν δύο άνθρωποι στους οποίους δεν είχα φερθεί σωστά. Πήγα τους βρήκα και τους ζήτησα συγγνώμη. Μετά από 30 χρόνια. Φίλος μου από το Λύκειο, τόσο παλιά, μια στραβή έγινε», είπε αρχικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Πότε δεν σταμάτησαν οι προτάσεις. Είχα να κάνω 15 χρόνια τηλεόραση και πέντε χρόνια θέατρο και τα τηλέφωνα δεν σταμάτησαν ποτέ. Οπότε λέω ότι αυτός ο χώρος σε χρειάζεται, έχεις κάτι να δώσεις.

Η Βίκυ και ο Χρήστος με έχουν ξαναπάρει για συνεργασία, αλλά είναι ο συνδυασμός ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή. Δεν έχω κανένα πλάνο για το μέλλον. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου», ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξης ο γνωστός ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Το ψάξιμο υπήρχε, απλώς κλείσανε τα θέατρα με τον κορονοϊό. Δεν υπήρχε πια άλλοθι ότι έχω δουλειά. Οπότε είχα περισσότερο χρόνο να κάνω αυτά που έκανα για 2-3 ώρες. Η καθημερινή άσκηση, η προσευχή. Αυτό για το οποίο θα πάρω την απόφαση για να επιστρέψω στην τηλεόραση πρέπει να εμπεριέχει ανθρώπινες συνθήκες εργασίες, ένα καλό μήνυμα που θα περνάει αυτή τη σειρά και καλή παρέα στο γύρισμα.

Έχω ζήσει τη δόξα, την κορυφή, τις τηλεθεάσεις. Τα έχω χορτάσει. Αν δεν τα είχα ζήσει θα με ένοιαζε και κατάλαβα ότι γι’ αυτή τη μικρή χώρα που ζούμε δεν χρειάζεται να τρελαθούμε κιόλας. Δε θα σπαταλήσω τη ζωή μου νομίζοντας ότι είμαι κανένας σταρ του Χόλυγουντ».

Τέλος, δήλωσε: «Όταν έρχεται η στιγμή και αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια αποστολή έχεις σε αυτόν τον πλανήτη, κάτι ήρθες να κάνεις… Εμένα εκεί έγινε η βάση της ζωής μου, εκεί αλλάξανε όλα. Όταν κατάλαβα ότι έχω κάποια αποστολή. Ήρθα εδώ για κάποιον σκοπό. Το θέμα δεν είναι το γιατί είμαστε εδώ, αλλά για το τι πιστεύει ο καθένας ότι γίνεται μετά από εδώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Στην Αθήνα ο Γουίλεμ Νταφόε για την πρεμιέρα της ταινίας «The Birthday Party» – Στιγμιότυπα από την άφιξή του στο αεροδρόμιο
Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένες τοποθεσίες της Κέρκυρας και της Αττικής το καλοκαίρι του 2024, ενώ η παγκόσμια πρεμιέρα έγινε στην Piazza Grande του Φεστιβάλ του Λοκάρνo
Γουιλεμ Νταφοε
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ δεν θα πάει στις Κάννες για να παραλάβει τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα λόγω τραυματισμού στο γόνατο
Το «Αστείο Κορίτσι» με την υπέροχη φωνή εξήγησε ότι ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών της όσο συνεχίζεται η αποκατάστασή της, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της που δεν θα μπορέσει να βρεθεί στις Κάννες
Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ