Κυριακή, 16 Ιουν.
26oC Αθήνα

Θάνος Πετρέλης: Δυστυχώς πολλά τάλεντ σόου γίνονται μόνο για την προβολή των κριτών

Θάνος Πετρέλης: Δυστυχώς πολλά τάλεντ σόου γίνονται μόνο για την προβολή των κριτών

“Βγαίνει ο νικητής και την άλλη μέρα δεν ξέρουμε ποιος κέρδισε” διευκρινίζει ο Θάνος Πετρέλης.

Στο πλήθος των τάλεντ σόου και την ενδεχόμενη δική του συμμετοχή σε μια κριτική επιτροπή στο μέλλον αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Θάνος Πετρέλης στις νέες τηλεοπτικές δηλώσεις που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά το πρωινό της Τετάρτης.

«Θα ήμουν θετικός να βρεθώ σε μια κριτική επιτροπή αλλά εξαρτάται από το ποιο θα ήταν αυτό το σόου.

Γιατί καλώς ή κακώς έχουμε δει πάρα πολλά τέτοιου τύπου τάλεντ σόου, που βλέπουμε παιδιά να πηγαίνουν σε αυτά, να κάνουν μια πορεία, να τελειώνει το σόου μετά από 2 – 3 μήνες, να βγαίνει ο νικητής και την άλλη μέρα να μην ξέρουμε ποιος κέρδισε.

Να αγνοείται δηλαδή η τύχη των παικτών που πήραν μέρος» υπογράμμισε, αρχικά, ο έμπειρος λαϊκός ερμηνευτής.

«Δυστυχώς, για να μην πω όλα, θεωρώ πως κάποια τηλεοπτικά παιχνίδια γίνονται μόνο για την προβολή των κριτών, οι οποίοι κοιτάνε την προβολή που θα έχουν εκείνο το δίμηνο ή τρίμηνο και μετά δεν δίνουν καμία σημασία στα παιδιά».

«Αν μου ερχόταν μια κάποια πρόταση ή κάποια κουβέντα για εκπομπή ή τηλεπαιχνίδι, σίγουρα θα έπαιζε ρόλο το ποιο θα είναι το κόνεσπτ.

Σαν παρουσιαστής σε εκπομπή, όμως, δεν θα το έβλεπα. Το θεωρώ απίθανο. Επειδή υπάρχουν και τηλεπαιχνίδια με συγκεκριμένο κόνσεπτ, δεν είναι δηλαδή τελείως ελεύθερο, εκεί αναλόγως το παιχνίδι μπορεί να ήταν κάτι που θα το συζήταγα» παραδέχθηκε, ακόμα, ο Θάνος Πετρέλης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις