Lifestyle

Θέλουν να απεργήσουν στο γάμο του πρίγκιπα William!

Οι απεργοί δεν λογαριάζουν βασιλιάδες....

Οι νέες απεργιακές κινητοποιήσεις των πληρωμάτων των British Airways φαίνεται να περιλαμβάνουν στις ημερομηνίες τους και το γάμο του πρίγκιπα William με την αγαπημένη του Kate Middleton.
 

Ο γάμος τους έχει οριστεί για τις 29 Απριλίου και αναμένεται να είναι το τουριστικό γεγονός της χρονιάς, οπότε μία τέτοια απόφαση θα ήταν τεράστιο πλήγμα για τις βρετανικές αερογραμμές. Από την μεριά τους οι εργαζόμενοι ισχυρίζονται ότι αν και δεν θέλουν να το κάνουν, θα αναγκαστούν προκειμένου να επιλύσουν τις διαφορές τους.
 
Η απειλητική κινητοποίηση ανακοινώθηκε αμέσως μετά την ανακοίνωση πιθανής απεργίας και των οδηγών του υπόγειου σιδηρόδρομου, London Underground. Εκπρόσωπος της Downing Street δήλωσε ότι οποιαδήποτε απεργία των σιδηροδρομικών την ημέρα του βασιλικού γάμου “θα θεωρηθεί ως κυνική προσπάθεια υπονόμευσης μιας ημέρας εθνικού εορτασμού.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Klavdia: «Φρίκαρα μετά τον εθνικό τελικό της Eurovision, με τον OGE δείχναμε αγαπημένοι αλλά είχαμε αντιπαραθέσεις»
«Όταν ο καθένας τραβάει τον δρόμο του, είναι καλύτερα., τότε ήμουν σε μια φάση που δούλευα σαν ρομποτάκι, αλλά αυτό δεν ήταν η αιτία» λέει η Klavdia για τον χωρισμό της με τον OGE
Klavdia