Lifestyle

Τι φόρεσε η Τάμτα στο Egomio;

Ένα rock look με ιδιαίτερα σέξι πινελιές!

H Τάμτα τραγούδησε για τους αγαπημένους της φαν στο Egomio στη Γλυφάδα! Για την περίσταση επέλεξε ένα rock look με ιδιαίτερα σέξι πινελιές!

Συνδύασε ένα τζιν σορτσάκι και λευκό φανελάκι Maria Pateli με μαύρο σακάκι H&M! Μας αρέσει πάρα πολύ το σκισμένο καλσόν που δίνει ένα πολύ διαφορετικό τόνο στην εικόνα της! Με τη στιλιστική επιμέλεια της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη, έχει στενέψει το σορτσάκι με ζώνη Nektarios Vryssakis τονίζοντας έτσι τη μέση της!  Ολοκληρώνει την εμφάνιση με άρβυλα ASH.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νέο τελεσίγραφο του Μπρούκλιν Μπέκαμ στους γονείς του Ντέιβιντ και Βικτόρια: «Θα μου μιλάτε μόνο μέσω των δικηγόρων μου»
Ο Μπρούκλιν δεν θέλει καμία απευθείας επικοινωνία με τους γονείς του, ούτε δημόσιες αναφορές ή αναρτήσεις για τον ίδιο στα social media - Όλο το παρασκήνιο της ρήξης
Ντέιβιντ, Βικτόρια και Μπρούκλιν Μπέκαμ