Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 07 Απριλίου 2021

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 07 Απριλίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να μοιραστείς ιδέες και δραστηριότητες ή να συντονίσεις την ανάγκη σου, να επενδύσεις σε όνειρα, επιθυμίες και στόχους ευτυχίας. Οι ανταλλαγές μπορεί να σε εμπνεύσουν ή μπορεί να σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το πνεύμα και την αυτοπεποίθησή σου.

Επίσης, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές επικοινωνίες που αλλάζουν την κατεύθυνση ή προκαλούν τις φιλοδοξίες σου. Θέλεις να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σου κι αυτό βοηθά στη βελτίωση της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλική μέχρι χθες σχέση μπορεί να αρχίσει να γίνεται ερωτική.

Ταύρος: Το φεγγάρι συνεχίζει να διασχίζει τον 10ο οίκο σου για ένα μέρος της ημέρας και σε κρατά σε εγρήγορση. Οι σημερινές μεταφορές μπορούν να σε εμπνεύσουν να αναλάβεις δράση σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή να εστιάσεις σε μακροπρόθεσμους στόχους και μεγάλα σχέδια. Ωστόσο όσο περνούν οι ώρες έχεις την ανάγκη να τραβηχτείς για λίγο πίσω και να δεις τα πράγματα με πιο αντικειμενικό τρόπο. 

Ο σύντροφός σου αναγνωρίζει τα όσα έχεις κάνει για αυτόν, αν και η συμπεριφορά του δεν σε πείθει και τόσο για αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον οικείο ή επαγγελματικό χώρο σου κάτι φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον.

Δίδυμοι: Οι ενέργειες τείνουν να ενθαρρύνουν την ανάγκη σου για περισσότερη περιπέτεια, ευρύτερη εμβέλεια ή κάτι που είναι έξω από τη ρουτίνα σου. Είναι μια καλή στιγμή για οδηγίες, καθοδήγηση, συμβουλές, διδασκαλία και ανταλλαγή ιδεών.

Οι ιδέες σου είναι ξεκάθαρες και μπορείς να τις εμπιστευτείς. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των στόχων σου και ενθαρρύνει τις φιλοδοξίες σου. Οργάνωσε κάτι ξεχωριστό για τον αγαπημένο σου και εσύ που είσαι μόνη, μια ολοκαίνουρια γνωριμία δίνει ενδιαφέρον στη μέρα.

Καρκίνος: Παρατηρείς σήμερα πράγματα που το προηγούμενο διάστημα σου διέφευγαν. Είναι ιδανική η στιγμή για θεραπεία, ειδικά αν σκοπεύεις να αφήσεις συναισθηματικές αποσκευές. Καθώς προχωρά η μέρα ενδιαφέρεσαι ακόμη περισσότερο για τις εργασιακές υποθέσεις σου και αναλαμβάνεις δράση.

Κάποιοι προβληματισμοί που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε απομακρύνουν λιγάκι επικοινωνιακά από το πλάι του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα κατάκτηση σου κινεί ιδιαίτερα το ενδιαφέρον.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις