Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Λέοντα και η διάθεσή σου γίνεται πιο παιχνιδιάρικη. Σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πιο ευχάριστες δραστηριότητες και να περάσεις όμορφα τη μέρα σου. Οι αξίες και η προσπάθειές σου στα εργασιακά ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν για αυτό όχι μόνο η συμπεριφορά συνεργατών αλλάζει απέναντι σου, αλλά και οι εξελίξεις σου δίνουν θετικά μηνύματα. Είναι προτιμότερο να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου με χαμηλούς και ήρεμους τόνους. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σε οδηγεί στις σωστές κατευθύνσεις.

Ταύρος: Με τον Ποσειδώνα να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία στον τομέα της φιλίας σου είναι πιθανό να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου απέναντι σε παλιές ή και νέες γνωριμίες και να τις θέσεις σε ένα άλλο επίπεδο. Με νέους στόχους ή και νέες προοπτικές στα εργασιακά, μπορείς να κάνεις τις σωστές βελτιώσεις που ταιριάζουν στις τρέχουσες καταστάσεις. Καιρός να ισορροπήσει η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να μάθεις τι θα πει υποχώρηση. Εσύ που είσαι μόνη, η έντονη κοινωνικότητα σου φέρνει ευκαιρίες.

Δίδυμοι: Προσπάθησε να διατηρήσεις σε έλεγχο την παρορμητικότητά σου και να μην πεις ή κάνεις επιπολαιότητες. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και ακολούθησε τους ρυθμούς της ημέρας με ψυχραιμία. Οι ρυθμοί στα εργασιακά σου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και γρήγοροι με αποτέλεσμα να σου δημιουργείται η αίσθηση πως δεν προλαβαίνεις. Η μέρα και το πλανητικό σκηνικό κρύβει και δημιουργεί εντάσεις με το σύντροφό σου. Μην χαλάς τη μέρα σου για μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες. Μην προκαλείς και μην κάνεις σκανδαλιές, εσύ που είσαι μόνη. Έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα για πλάκα κι αυτό μπορεί να σε εκθέσει.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις