Lifestyle

Τιτίκα Στασινοπούλου: «Ο καρκίνος με απείλησε και του είπα να αφήσει τις σαχλαμάρες»

Στην περιπέτεια της υγείας της και στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο αναφέρθηκε η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Μιλώντας σήμερα (11.11.2024) στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσου», η Τιτίκα Στασινοπούλου είπε ότι κάθε φάση της ζωής έχει τη δική της ομορφιά ενώ ανέφερε για τις δυσκολίες που πέρασε με την υγεία της και αναφέρθηκε στον καρκίνο.

«Συναντηθήκαμε με τον καρκίνο. Με απείλησε και του είπα να αφήσει τις σαχλαμάρες και εγώ δεν έχω κλείσει. Οπότε αφού δεν έχω κλείσει εγώ, δεν μπορείς να κλείσεις εσύ. Τη δύναμη τη βρήκα μέσα μου. Ξέρεις πόσο δυνατοί είμαστε οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάθε φάση στη ζωή μας έχει τη δική της ομορφιά. Θα είμαι ψεύτρα αν σου πω ότι σκέφτομαι τον σύζυγό μου καθημερινά. Σαφώς μου λείπει, ήταν η συντροφιά μου. Μου λείπουν τα καβγαδάκια μας. Αναγνωρίζεις τα σημάδια της απιστίας, αλλά στον σύζυγό μου δεν το είπα ποτέ από υπερηφάνεια», εξήγησε.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε: «Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος, έκανε τα λάθη του. Γιατί να αντιδρούν που θα επιστρέψει στο θέατρο;».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιώργος Καραθανάσης στις Ιταλικές Άλπεις: Η νέα τρυφερή φωτογραφία από τις διακοπές τους
Στα στιγμιότυπα που δημοσίευσαν, τους βλέπουμε να απολαμβάνουν βόλτες στο χιόνι, χαλαρές στιγμές σε ζεστούς χώρους αλλά και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των ημερών
Μαρία Κορινθίου και Γιώργος Καραθανάσης