Lifestyle

Τόμας Πρωτόπαπας: Ο θείος του στο TLIFE και οι πρώτες δηλώσεις της κοπέλας του!

Για πέμπτη μέρα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ - Το πρώτο θετικό σημάδι

Για πέμπτη μέρα νοσηλεύεται ο Τόμας Πρωτόπαπας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Οι δικοί του άνθρωποι δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του και κάνουν ό,τι μπορούν για να έχει ο αγαπημένος τους την καλύτερη φροντίδα.

Οι εξετάσεις του 25χρονου ηθοποιοί έφυγαν σήμερα για το εξωτερικό όπου θα ζητηθεί μια δεύτερη γνώμη από γιατρούς στην Αμερική και την Αγγλία από όπου όμως οι απαντήσεις θα πάρουν κάποιες μέρες.

Το επόμενο διήμερο αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, όπως εξηγεί στο TLIFE ο θείος του ηθοποιού, καθώς οι γιατροί περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο Τόμας στην αλλαγή της φαρμακευτικής αγωγής.

Διάβασε στο TLIFE περισσότερα και δες τις πρωτες δηλώσεις της Ιωάννας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα