Lifestyle

Τόνυ Μαυρίδης: Η φωτογραφία με τον πατέρα του μέσα από το νοσοκομείο – «Κράτα γερά»

Οι ευχές του γνωστού μουσικού στον πατέρα του για γρήγορη ανάρρωση
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκινεί ο Τόνυ Μαυρίδης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram ευχήθηκε στον πατέρα του, ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές με την υγεία του.

Ο Τόνυ Μαυρίδης «ανέβασε» στο instagram φωτογραφία με τον πατέρα του μέσα από το νοσοκομείο, στέλνοντας ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

«Μπαμπά μου χρόνια πολλά δυστυχώς αυτά τα γενέθλια σου θα τα κάνουμε όμως σύντομα θα γίνεις καλά και έχουμε όλα τα χρόνια μπροστά μας. Κράτα γερά», έγραψε ο γνωστός μουσικός.

Ο Τόνυ Μαυρίδης με τον πατέρα του μέσα από το νοσοκομείο

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Τόνυ Μαυρίδης κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα media. Πριν από ένα χρόνο ο γνωστός μουσικός απασχόλησε με τη δικαστική του διαμάχη με την Έλενα Παπαρίζου για τη μεζονέτα στα νότια προάστια, με την επικοινωνία του πρώην ζευγαριού να γίνεται μέσω των δικηγόρων του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η νέα φωτογραφία με την τεσσάρων μηνών κόρη του, Ξένια
Ο επιχειρηματίας δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει με την Κατερίνα Καινούργιου - Το ζευγάρι έχει επιλέξει να προστατεύει την εικόνα της μικρής
Καινούργιου και Κουτσουμπής
Μπάγια Αντωνοπούλου και Νίκος Κώτσης: Πήραν την ευχή για τον 40 ημερών γιο τους – «Ξεχωριστή στιγμή, γεμάτη συγκίνηση»
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Σεραφείμ και Προφήτη Ηλία στην Πεντέλη, όπου πήρε την καθιερωμένη ευχή του σαραντισμού
Μπάγια Αντωνοπούλου, ευχή γιος