Lifestyle

Τρυφερό τετ α τετ για Μ. Τσουρή – Π. Βασιλόπουλο!

Δες φωτογραφίες!

Για πρώτη φορά, η πρώην παίκτρια του ”Dancing with the stars” και τερματοφύλακας του Ολυμπιακού στο πόλο, Μαρία Τσουρή και ο μπασκετμπολίστας σύντροφός της, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, απαθανατίστηκαν μαζί από τον φωτογραφικό φακό!

Οι δυο τους ”συνελήφθησαν” από το ”HELLO”, την προηγούμενη Παρασκευή, καθώς απολάμβαναν από την εξέδρα του κολυμβητηρίου του Αλίμου, τον αγώνα πόλο γυναικών Ελλάδας – Ουγγαρίας. Η Μαρία αυτό το διάστημα απουσιάζει από τους αγώνες της εθνικής, αλλά βρίσκεται πάντα στο πλευρό των συναθλητριών της.

Δες φωτογραφίες:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα