Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τζένη Μπαλατσινού: Τέταρτη φορά μητέρα, ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε

Τζένη Μπαλατσινού

Εξομολόγηση καρδιάς από την Τζένη Μπαλατσινού. Οι γιατροί της είπαν πως ήταν μία σπάνια περίπτωση η εγκυμοσύνη της. Πώς άλλαξε η καθημερινότητα του ζευγαριού με τον ερχομό του παιδιού.

Εξομολόηγηση καρδιάς από τη Τζένη Μπαλατσινού. Στο πλαίσιο του ολοκαίνουριου πρότζεκτ που έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό, τη συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα Impact Talk, η Τζένη Μπαλατσινού υποδέχτηκε τέσσερις κυρίες της δημοσιογραφίας, οι οποίες μίλησαν για τη δουλειά τους ως anchorwomen στα κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και το Happy Day για τη συζήτηση με τις άλλες γυναίκες, τον Βασίλη Κικίλια και το μωρό τους.

«Είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον η συζήτηση και η δουλειά που ετοιμάζαμε εδώ κι έναν χρόνο με τον κ. Καφίρη ήταν πολύ πολύπλοκη, διότι το Impact Talk ως συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης έχει τρεις διαφορετικούς πυλώνες. Από Σεπτέμβριο και covid επιτρέποντος θα ταξιδέψουμε και για γυρίσματα έξω, να συναντήσουμε τους Έλληνες της Ομογένειας.

Στόχος της πλατφόρμας είναι να ενώσει τη dream team των Ελλήνων από όλες τις ιδιότητες» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια, που είπε πως τα τρία τελευταία χρόνια επιθυμούσε να κεφαλαιοποίησει τις γνώσεις της και να δώσει κάτι ωραίο στον κόσμο ως «αντάλλαγμα» για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια.

Όσον αφορά στον Βασίλη Κικίλια και στην καθημερινότητα με τον γιο τους εξομολογήθηκε: «Όταν έχεις μωρό, η καθημερινότητα είναι λίγο πιο ζορισμένη και είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

Δόξα τω Θεό, όταν υπάρχει πρόγραμμα, τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα.

Τέταρτη φορά μητέρα… Ευχαριστώ τον Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Κοιμάται το μωράκι το βράδυ, από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα.

Ο Βασίλης είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας.

Από τη στιγμή που γέννησα και μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν μία σπάνια περίπτωση, αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, αλλά δόξα τω Θεό τέλος καλό, όλα καλά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις