Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Όλες οι φορές που πόζαραν μαζί στον φακό πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας εδώ και λίγες ημέρες κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ο γιος του ήρθε στον κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων για να συμπληρώσει την ευτυχία τους και να τους γεμίσει χαρά. Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει την είδηση της εγκυμοσύνης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για πολύ καιρό ενώ και η γενικότερη στάση που έχουν επιλέξει να κρατούν είναι να είναι διακριτικοί και χαμηλών τόνων χωρίς να προκαλούν. Γι’ αυτό άλλωστε και σπάνια επιλέγουν να δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Δες στο TLIFE όλες τις φορές που πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
26