Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: Βόλτα με τον Βασίλη Κικίλια και τον γιο της, Μάξιμο, στο Κολωνάκι! [pics]

Στα καλύτερά τους ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού. Κλείνουν πέντε μήνες γάμου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι στα καλύτερά τους και δεν το κρύβουν. Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού κλείνουν πέντε μήνες παντρεμένοι και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Το γνωστό ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, στον λόφο του Λυκαβηττού, απολαμβάνει στιγμές οικογενειακής ευτυχίας, με τον υπουργό Υγείας να έχει πολύ καλές σχέσεις με τα τρία παιδιά της καλής του από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
11