Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια! Οι φωτογραφίες που τους «κάρφωσαν»

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ ξανά μαζί μετά από 17 χρόνια! Οι φωτογραφίες που τους «κάρφωσαν»
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μέχρι χθες υπήρχαν… φήμες, πλέον όμως υπάρχουν ντοκουμέντα! Όλα δείχνουν ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ 17 ολόκληρα χρόνια μετά τον χωρισμό τους είναι και πάλι μαζί.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ τον περασμένο μήνα έκαναν κοινές διακοπές στην Μοντάνα. Οι δυο τους πέρασαν περίπου μια βδομάδα στο εξοχικό του ηθοποιού και υπάρχουν και φωτογραφίες τους…

Πηγή ανέφερε στο People ότι τους είδε σε αυτοκίνητο στο Μπιγκ Σκάι, περιοχή της αμερικανικής πολιτείας που ο Μπεν Άφλεκ διατηρεί εξοχικό. Την ίδια ώρα η Daily Maily έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους από το ταξίδι στην Μοντάνα. Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ στη μία φωτογραφία εμφανίζονται σε ένα αυτοκίνητο, ενώ στη δεύτερη -που λήφθηκε μετά την αποβίβαση της Λόπεζ από ιδιωτικό αεροσκάφος- μοιάζουν να κρατιούνται χέρι με χέρι. 

Δείτε εδώ φωτογραφίες του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@culturapopec)

Μάλιστα, οι δυο σταρ του Χόλιγουντ – όπως αναφέρει το People – μετά τη Μοντάνα «εντοπίστηκαν» και στο Λος Άντζελες το Σάββατο. Ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα πως είναι και πάλι μαζί.

«Συνδέονται ισχυρά. Είναι όλα γρήγορα και έντονα, αλλά η Τζένιφερ είναι χαρούμενη», ανέφερε πηγή στο People. Την ίδια ώρα πηγή που επικαλείται το E! News έκανε λόγο για «εξωπραγματική χημεία» μεταξύ τους. «Συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν την τελευταία φορά και ο ένας απολαμβάνει την παρέα του άλλου τώρα.» Σύμφωνα πάντως με το People, Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ διατηρούν καλές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια ενώ τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση. 

Το παρελθόν τους

Υπενθυμίζεται ότι τo πανέμορφο ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli» και αρραβωνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2002. Ωστόσο, λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το 2004, αποφάσισε να χωρίσει. Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Μετά τον χωρισμό τους παντρεύτηκαν και οι δύο μέσα στην ίδια χρονιά.

Η Τζένιφερ Λόπεζ παντρεύτηκε τον Μαρκ Άντονι με τον οποίο έμεινε μαζί μέχρι το 2014, ενώ πρόσφατα χώρισε από τον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2017 και ήταν έτοιμοι να παντρευτούν.

Ο Μπεν Άφλεκ από την άλλη μετά τον χωρισμό με την Λόπεζ γνώρισε την Jennifer Garner και το 2005 την παντρεύτηκε. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά: την Violet, τον Samuel και τη Seraphina Rose Elizabeth. Το ζευγάρι χώρισε το 2018 και αιτία ήταν τα σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού του ηθοποιού. Το 2019 ο Ben Affleck έκανε σχέση με την ηθοποιό Ana de Armas και ενώ στην αρχή έκρυβαν τη σχέση τους, στη συνέχεια ανέβασαν κοινές στιγμές τους στα social media.

Με πληροφορίες από Daily Mail, People και E! News

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις