Lifestyle

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος που ζούμε, είναι πολύ βαρύ να το αντέξει κάποιος»

«Η φύση απλά λειτουργεί ρυθμιστικά για να συνεχιστεί η ζωή. Υπάρχει μία εξωφρενική τυχαιότητα, δεν υπάρχει σκοπός, πράγμα που είναι αφόρητο για τον άνθρωπο», εξήγησε η γνωστή τραγουδίστρια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στις υπαρξιακές αναζητήσεις της και τους σκοπούς που έχει θέσει στη ζωή της, μίλησε ειλικρινά, η Βανέσα Αδαμοπούλου, σε νέα συνέντευξη που έδωσε. Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε πως κατά την γνώμη της, ο άνθρωπος υπάρχει στον κόσμο τυχαία, χωρίς να εξυπηρετεί κάποιον ανώτερο σκοπό.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28.05.2026) στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», εξηγώντας πως αν και κατά την γνώμη της δεν υπάρχει σκοπός ή λόγος στην ανθρώπινη ύπαρξη, ο άνθρωπος είναι «κατασκευασμένος» να ζει για έναν σκοπό. Για εκείνη, αυτός ο σκοπός είναι η τέχνη της, η αγάπη και το παιδί της.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος που ζούμε. Η φύση απλά λειτουργεί ρυθμιστικά για να συνεχιστεί η ζωή. Υπάρχει μία εξωφρενική τυχαιότητα, δεν υπάρχει σκοπός, πράγμα που είναι αφόρητο για τον άνθρωπο, γιατί για κάποιον λόγο είμαστε οργανωμένοι και δομημένοι για να έχουμε σκοπό, θέλουμε σκοπό, φτιάχνουμε σκοπό. Η αλήθεια για μένα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας σκοπός. Δεν υπάρχει κανένα νόημα για όλο αυτό που ζούμε. Είναι πολύ βαρύ να το αντέξει κάποιος», ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια.

«Εγώ το αντέχω και θέλω μέσα σε αυτό να φτιάξω το δικό μου παραμύθι. Ότι θα δημιουργήσω ένα νόημα. Το νόημα για μένα στη ζωή μου είναι η τέχνη μου, η αλήθεια μου, το παιδί μου, η αγάπη. Αυτό είναι το νόημα για μένα. Να δημιουργώ, να εκφράζομαι, να αγαπάω. Αυτό είναι το νόημα που έχω βρει εγώ στη ζωή μου», κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Φώτης Μπενάρντο 13 χρόνια από το πρώτο ραντεβού τους: «Αγαπιόμαστε βαθιά»
«Σ’ έβλεπα να με πλησιάζεις σαν σήμερα πριν 13 χρόνια και το ένα λεπτό που έκανες να διασχίσεις το δρόμο, έλεγα από μέσα μου, αυτός είναι, χωρίς καμία αμφιβολία» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Φώτης Μπερνάντο και Πηνελόπη Αναστασοπούλου