Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Βασιλική Τρουφάκου: «Όταν χάνεται ένας γονιός από τη ζωή, μπαίνει μια τελεία»

Βασιλική Τρουφάκου: «Όταν χάνεται ένας γονιός από τη ζωή, μπαίνει μια τελεία»

«Αν έχεις ζήσει αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται από αυτό και μετά, όταν πια φύγει από τη ζωή, αρχίζει και ανήκει σε σένα και όχι στην αρρώστια του», λέει η Βασιλική Τρουφάκου για όσα έχει μάθει από τον θάνατο του πατέρα της.

Μια συγκινητική συνέντευξη έδωσε η Βασιλική Τρουφάκου στο Night Out την Δευτέρα το βράδυ (18.12.2023) στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Η ηθοποιός συγκίνησε το κοινό όταν αναφέρθηκε στην ασθένεια που βασάνισε τον πατέρα της μέχρι εν τέλει να του στερήσει την ζωή.  

«Ο πατέρας μου είχε κάποια θέματα υγείας, δεν είναι πια στη ζωή. Ο μπαμπάς μου ήταν ο κλασικός πατέρας των 90’s που δούλευε, που έλειπε πολύ απ’ το σπίτι αλλά είχαμε καλή σχέση. Όταν χάνεται ένας γονιός από τη ζωή, μπαίνει μια μεγάλη τελεία», εξομολογήθηκε η Βασιλική Τρουφάκου.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός μίλησε για τον τρόπο που μια αρρώστια μπορεί να ταλαιπωρεί τους ασθενείς σε τέτοιο βαθμό, ώστε το τέλος μιας ζωής να είναι λυτρωτικό.

«Αν έχεις ζήσει αρρώστια για πάρα πολύ καιρό, ξέρεις ότι λυτρώνεται από αυτό και μετά, όταν πια φύγει από τη ζωή, αρχίζει και ανήκει πια σε σένα αυτός ο άνθρωπος και όχι στην αρρώστια του», είπε συγκινημένη η Βασιλική Τρουφάκου.

«Τότε μπορείς πια να πλάσεις με το υλικό των αναμνήσεών σου αυτόν τον άνθρωπο, έτσι όπως ακριβώς θέλεις να τον θυμάσαι. Δεν ανήκει πλέον στην αρρώστια ούτε σε οποιαδήποτε ανεπάρκειά του», συμπλήρωσε η νεαρή ηθοποιός.

  

«Γίνεται δικός σου πάλι, τον δικαιώνεις, αν έχεις δουλέψει κάποια πράγματα και έχεις αυτή την οπτική. Δεν είναι το θέμα βέβαια ότι, όταν πια κάποιος φύγει από τη ζωή, γίνεται άγιος», καταλήγει στην εξομολόγησή της η Βασιλική Τρουφάκου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις