Lifestyle

Βασίλης Καρράς: Στο νοσοκομείο εκτάκτως – Αισθάνθηκε αδιαθεσία στη σκηνή

Στο νοσοκομείο “Βενιζέλειο” του Ηρακλείου Κρήτης νοσηλεύεται από χθες (26.03.2022) ο Βασίλης Καρράς

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr, ο δημοφιλής τραγουδιστής Βασίλης Καρράς αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του neakriti.gr, ο Βασίλης Καρράς νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στην Παθολογική Κλινική του Βενιζέλειου και κατά πάσα πιθανότητα θα λάβει εξιτήριο σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να συνεχιστεί η ιατρική παρακολούθηση του στην Αθήνα.

Ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει χρόνιες παθήσεις και εξαιτίας της αδιαθεσίας που ένιωσε, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως ο δημοφιλής έχει προγραμματισμένη εμφάνιση το Σάββατο 2 Απριλίου και στα Χανιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Σπύρος Μαρτίκας «έφτιαξε» φωτογραφίες με τον Παντελή Παντελίδη μέσω AI, προκαλώντας την οργή του Πέτρου Κωστόπουλου
«Πάει καλά; Αυτό είναι κατάπτυστο. Από που και ως που οικειοποιείται τη φωτογραφία του ανθρώπου;», είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος για τον πρώην παίκτη του «Survivor»
Ο Σπύρος Μαρτίκας «έφτιαξε» φωτογραφίες με τον Παντελή Παντελίδη μέσω AI, προκαλώντας την οργή του Πέτρου Κωστόπουλου
5