Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Απείχα από την τηλεόραση, ήταν ευκαιρία να «ζήσω» τον άνδρα μου

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για το το «Μαίρη Μαίρη» στο MEGA, την κόρη της που περνάει εφηβεία και την επαγγελματική συνύπαρξή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τη νέα σειρά του MEGA που πρωταγωνιστεί, αλλά και για την τηλεόραση.

«Το «Μαίρη Μαίρη, Μαίρη» στο MEGA είναι μια πολύ ωραία κωμωδία με 3 διαφορετικές γυναίκες. Απείχα για ένα διάστημα, το είχα ανάγκη, ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου και να ζήσω τον άνδρα μου.

Ήταν παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορωνοϊό, περάσαμε γαστρεντερίτιδα, είχαμε συμπτώματα long covid», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Για την κόρη της που είναι στην εφηβεία, η Βάσω Λασκαράκη είπε πως, «είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου, είναι ένα πολύ ωραίο «τυπάκι».

Με ανησυχεί πάρα πολύ τώρα στην εφηβεία το συναισθηματικό της και η ψυχολογία της, να είναι καλά και προστατευμένη. Κάνει πράγματα η κόρη μου που λες «ωχ μας έρχεται η υποκριτική» εγώ μέσα μου λέω, ας κάνει και κάτι άλλο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ο σκύλος μου είναι ο Βαλεντίνος μου, δεν χρειάζεται πάντα η συντροφιά ενός άντρα
«Έχω αποβάλει οτιδήποτε με βάραινε και οτιδήποτε τοξικό, νιώθω πια πως ό,τι κάνω, το κάνω για τον εαυτό μου, χωρίς να απολογηθώ σε κανέναν» λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ και το τέλος μίας γενναίας διαδρομής: Το «αιώνιο αγόρι» του Dawson’s Creek μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο πριν από τον θάνατό του
Ταυτίστηκε με μία από τις πιο εμβληματικές teen σειρές των 90s μέσα από το «Dawson’s Creek». Ο ρόλος του ως Ντόσον Λίρι έμεινε ως σημείο αναφοράς...
Ο Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ