Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: «Η μοναδική φορά που κάναμε σύσταση στα media ήταν όταν στείλαμε το δελτίο του διαζυγίου»

«Δεν το στείλαμε από καπρίτσιο για να ενημερώσουμε το σύμπαν, λες και ήμασταν το βασιλικό ζεύγος», δήλωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Στην απόφαση της ίδιας και του πρώην της συζύγου, Γιάννη Τσιμιτσέλη, να στείλουν ανακοίνωση στα media για το διαζύγιο τους μίλησε μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μαμα-δες», που προβλήθηκε σήμερα (19.10.2024).

«Νομίζω πως η μοναδική φορά που κάναμε σύσταση στα media ήταν όταν στείλαμε το δελτίο του διαζυγίου. Δεν το στείλαμε από καπρίτσιο για να ενημερώσουμε το σύμπαν, λες και ήμασταν το βασιλικό ζεύγος, το στείλαμε επειδή άνοιγε η σεζόν και είχε γίνει Σεπτέμβρη», δήλωσε αρχικά η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

«Άνοιγε η σεζόν και είχαμε πάρα πολλές δουλειές, πάρα πολλές συνεντεύξεις και εμφανίσεις οι ίδιοι οπότε πια είχε αρχίσει να ακούγεται. Ήταν καλύτερο να το πούμε ειλικρινά, ότι “αυτό συνέβη και θα θέλαμε να σεβαστείτε κάποια πράγματα και το παιδί”.

Είχα ζητήσει να μπαίνουν pixels στο παιδί μετά από ένα περιστατικό που είχε γίνει πολύ ατυχώς. Σε ένα πάρτι που είχαμε πάει με την Εύα και μαθεύτηκε ότι ήμασταν εκεί, ήμουν μαζί με τον Λευτέρη περίπου ενάμιση χρόνο και ήρθαν έξω από το πάρτι το βράδυ πάρα πολλοί φωτογράφοι», συμπλήρωσε η ηθοποιός στο μαγκαζίνο της συναδέλφου της στην ΕΡΤ.

«Ήταν η πρώτη φορά που έχασα την ψυχραιμία μου και μπροστά στο παιδί και τους είπα “υπάρχει χαρτί, δεν μπορείτε να βγάλετε το παιδί, μην το κάνετε αυτό”. Άναψαν δηλαδή τα φλας μπροστά στο παιδί και νομίζω πως ήταν η πρώτη φορά που τους παρακάλεσα να μην βγάλουν τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα», κατέληξε η Βάσω Λασκαράκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella
Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε γιατί έκανε unfollow την Κατερίνα Καινούργιου – «Γιατί να το κάνεις τώρα που είμαι κι εγώ 6 μηνών έγκυος»
Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που είχε εξοργίσει τη Μαίρη Συνατσάκη και η απάντηση της παρουσιάστριας που διανύει τον 6ο μήνα εγκυμοσύνης
Μαίρη Συνατσάκη και Κατερίνα Καινούργιου