Lifestyle

Βig Brother: Κόλαφος ο ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός για Αλεξανδρίδη -“Κάτι τέτοιοι τύποι και η ανοχή σε αυτούς σκότωσαν Γιακουμακη, Τοπαλούδη”

Εκτός από τους πολιτικούς που έκαναν παρεμβάσεις μέσω twitter, και φυσικά όλο τον κόσμο και οι καλλιτέχνες αντιδρούν στην χυδαία ατάκα περί βιασμού που είπε  ο παίκτης Αντώνης Αλεξανδρίδης και ακούστηκε στον αέρα του live streaming στο site του ΣΚΑΪ

“Ο Αναστάσης Κολοβός, ο γνωστός σε όλους Μάκης Ζούβας από το πετυχημένο σήριαλ του Alpha “Ελα στη θέση μου” ξέσπασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα μετά τα όσα ειπώθηκαν από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού.

Διάβασε όσα συγκλονιστικά έγραψε ο Αναστάσης Κολοβός, στο TLIFE.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Συντετριμμένος ο Μελ Γκίμπσον από τον θάνατο της ηθοποιού Νάντια Φαρές που βρέθηκε νεκρή στον πάτο πισίνας στο Παρίσι -«Ήταν η μυστική του αγάπη»
«Μπορεί εκείνος να νοιαζόταν περισσότερο για εκείνη απ’ ό,τι εκείνη για εκείνον, όμως είχαν έναν τεράστιο δεσμό που κάνει τον θάνατό της μια απίστευτη απώλεια»
Μελ Γκίμπσον