Lifestyle

Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς σε οικογενειακή απόδραση στη Μύκονο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και κριτής του GNTM Βίκυ Καγιά, αφού ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με την οικογένειά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που από τη νέα σεζόν θα είναι η οικοδέσποινα του Dancing With The Stars, άφησε στην άκρη για λίγο τα επαγγελματικά της και αφοσιώθηκε στον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά και τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο.

Η Βίκυ Καγιά και ο επιχειρηματίας έχουν δημιουργήσει μια αγαπημένη και ενωμένη οικογένεια και, παρά την έντονη καθημερινότητά τους, πάντα διαθέτουν χρόνο για τα παιδιά τους.

Το ζευγάρι, έχοντας τακτοποιήσει κάθε εκκρεμότητα, θέλησε να περάσει μερικές ημέρες του Ιουλίου στη Μύκονο, έχοντας φυσικά στο πλευρό του την Μπιάνκα και τον Κάρολο.

Δείτε στο tlife.gr τις φωτογραφίες με την Βίκυ Καγιά και τον Ηλία Κρασσά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Μοιρασμένοι οι οπαδοί των Metallica για την συναυλία στα ΟΑΚΑ - «Εμπειρία ζωής, τα έδωσαν όλα», «πολύ λίγη εμφάνιση για 150 ευρώ»
Την ώρα που πάνω από 80.000 άνθρωποι «χτυπιούνταν» μέσα στο ΟΑΚΑ υπό τους σκληρούς ήχους των Metallica, έξω από το στάδιο είχε στηθεί μια άλλη, παράλληλη «συναυλία»
Metallica στο ΟΑΚΑ
6