Lifestyle

Βίκυ Καγιά: Με τον σύζυγό μου, 9 χρόνια μετά δεν έχουμε κάνει τον μήνα του μέλιτος

Η πάντα λαμπερή Βίκυ Καγιά μίλησε στην κπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», και μεταξύ άλλων αναφέθηκε και στη σχέση με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Το γνωστό μοντέλο, παρουσιάστρια και fashion expert, Βίκυ Καγιά, μίλησε για την ψυχολογική πίεση που υπέστη φέτος αλλά και για την οικογένειά της και τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

«Είμαι πολύ ερωτευμένη μετά από τόσα χρόνια και ίσως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν βρισκόμαστε και πάρα πολύ.

Ο Ηλίας ταξιδεύει συνέχεια εγώ δουλεύω. Ξαφνικά βρεθήκαμε με δυο παιδιά και άλλα δύο (του συζύγου μου) τέσσερα. Δεν έχουμε κάνει ακόμη μήνα του μέλιτος, εννιά χρόνια μετά τον γάμο μας.

Χριστούγεννα είναι μόνο για την οικογένεια, είναι η αγαπημένη μου εποχή» εξομολογήθηκε η Βίκυ Καγιά.

«Το προτέρημά μου είναι ότι είμαι ψύχραιμη και το μειονέκτημά μου ότι είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν μασάω πια από την τοξικότητα. Δεν μου αρέσουν οι αυλές και δεν έχω αυλές» είπε, κλείνοντας, η Βίκυ Καγιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέγκυ Ζήνα για Μαρίνα Σάττι: «Αν θέλεις να είσαι επώνυμος, πρέπει να σεβαστείς τη δουλειά των δημοσιογράφων»
«Δεν μπορεί λίγο να χωνέψει ότι θα έρχονται δημοσιογράφοι εκεί που δεν τους θέλουμε, θα μας ρωτάνε πράγματα πάντα που μπορεί να μην θέλουμε», ανέφερε ο Πέγκυ Ζήνα για τη συνάδελφό της
Πέγκυ Ζήνα
Superman: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με τον David Corenswet
Ντυμένος πάντα με την κλασική κόκκινη - μπλε στολή του, ο Superman μπλέκεται σε συναρπαστικές μάχες και ρομαντικές στιγμές παλεύοντας για την ευγένεια σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη
Superman: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας με τον David Corenswet
Άλεξ Σταυρίδης: «Λόγω ιατρικού λάθους έχω σημάδια σε στήθος και κοιλιά από τα καλώδια που μου έβαλαν»
«Οι αναισθησιολόγοι, που μέχρι τότε επιτρεπόταν να αλλάζουν βάρδια στη διάρκεια μιας επέμβασης, δεν συνεννοήθηκαν σωστά», αποκάλυψε ο γνωστός επιχειρηματίας του Cash or Trash
Φωτογραφία Instagram / Άλεξ Σταυρίδης