Lifestyle

Βραδινή έξοδος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη – Στο Ηρώδειο με την κόρη του, Σοφία [pics]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Σοφία Μητσοτάκη παρακολούθησαν live την συναυλία των Jethro Tull στο Ηρώδειο και συνομίλησαν μαζί τους στα backstage.

Αυτές τις ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε περιοδεία στην χώρα μας ενόψει της προεκλογικής περιόδου. Ωστόσο, λίγο πριν ξεκινήσει τα ταξίδια, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε μαζί με την κόρη του Σοφία Μητσοτάκη στην συναυλία του συγκροτήματος της κλασικής ροκ, Jethro Tull. Οι Jethro Tull γιόρτασαν την 50η τους επέτειο σε μία μοναδική βραδιά στο ιστορικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα