Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας στη Φαίη Σκορδά: Μένουμε στο σπίτι των γονιών του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, και όπως φαίνεται, ο έρωτάς του εξελίσσεται σε μια σοβαρή σχέση.

Όπως δήλωσε το ζευγάρι μιλώντας στην εκπομπή «Πρωϊνό μας» με τη Φαίη Σκορδά, συζούν στο σπίτι των γονιών του πρώην παίκτη του Survivor.

«Μένουν εκεί προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στο δικό τους σπίτι», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όπως ανέφερε, οι γονείς του Σπύρου μένουν στην Κάλυμνο, και τους επισκέφτηκαν για να γνωρίσουν τη Βρισηίδα.

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφεραν επίσης ότι είναι μαζί από τις 14 Απριλίου, όταν έγινε το πάρτι της Ένωσης στο Survivor, όπου συμμετείχαν.

«Είχαμε και μερικούς τσακωμούς στο παιχνίδι κι επιπλέον εγώ έφυγα δέκα ημέρες νωρίτερα αλλά αυτό δεν μας πτόησε», πρόσθεσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας το πρώτο «σκίρτημα» στον έρωτά τους ήταν η στιγμή που έβρεχε καταρρακτωδώς στο πάρτι της Ένωσης και ήρθε και ξάπλωσε πάνω του η Βρισηίδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Βουρλιώτης: Ζήτησε σε live του να σηκωθούν όλοι όρθιοι και τραγούδησε το «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» του Γιώργου Μαζωνάκη
Ο NiVo ως μέλος του hip-hop/rap συγκροτήματος Goin' Through, είχε συνεργαστεί στενά με τον Γιώργο Μαζωνάκη και μάλιστα κάνοντας πολύ πρωτοποριακή μουσική για τις αρχές του 2000
Ο Νίκος Βουρλιώτης
Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στο Παρίσι για την πρώτη μεγάλη της συναυλία από το 2020 – Ολονυχτία με καραόκε
Έκανε μόνο μία εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, όπου τραγούδησε Εντίθ Πιαφ από τον Πύργο του Άιφελ, φορώντας μία αστραφτερή δημιουργία του Dior
Σελίν Ντιόν