Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα

Ριζικές αλλαγές στην προσωπική της ζωή ετοιμάζεται να κάνει η Βρισηίδα Ανδριώτου από το φθινόπωρο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, ότι σε λίγο καιρό σκοπεύει να μετακομίσει στην Αθήνα, όπου θα ασχοληθεί πιο εντατικά με τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες ενώ θα μπορεί να βρίσκεται και κοντά στον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, πρόκειται να αφήσει τελείως το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη καθώς όπως είπε αυτό ανήκει στο παρελθόν που θέλει να αφήσει πίσω της.

«Ναι, πρέπει. Θα μένω πλέον Αθήνα. Το να έχω ένα ενοικιαζόμενο σπίτι εδώ δε με συμφέρει οικονομικά πρώτον και δεύτερον ανήκει στο παρελθόν μου.

Το οποίο πρέπει και θέλω να αφήσω πίσω. Ξεκινάω μια υπέροχη καινούργια ζωή στην Αθήνα» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο Instagram.

andriotou instagram

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
BAFTA: Η μαύρη κωμωδία «Μια μάχη μετά την άλλη» κέρδισε τα βραβεία καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας
Το βραβείο πρώτου ανδρικού ρόλου απονεμήθηκε στον Ρόμπερτ Αραμάγιο για την ερμηνεία του στην ταινία «I swear» και η Τζέσι Μπάκλεϊ κέρδισε το βραβείο καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «Hamnet»
Ο σκηνοθέτης Paul Thomas Anderson και οι ηθοποιοί Leonardo DiCaprio, Benicio Del Toro, Teyana Taylor, Chase Infiniti ποζάρουν με τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου για την ταινία «One Battle After Another» στα Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (BAFTA) 2026