Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βύρων Βασιλειάδης: Το success story, το τροχαίο και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του συζύγου της Εριέττας Κούρκουλου!

Βύρων Βασιλειάδης: Το success story, το τροχαίο και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του συζύγου της Εριέττας Κούρκουλου!

Συγκινημένη αλλά απαστράπτουσα η Μαριάννα Λάτση, συνόδευσε το βράδυ της 28ης Ιουλίου την μοναχοκόρη της Εριέττα Κούρκουλου νύφη, στο εκκλησάκι της παραλίας του Αγραρίου της Μυκόνου και την παρέδωσε στον γαμπρό Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η 27χρονη Εριέττα, κόρη της δυναμικής επιχειρηματία και του αξέχαστου Νίκου Κούρκουλου ενώθηκε μπροστά στο Θεό και σε λίγους συγγενείς και αγαπημένους φίλους με τον επιτυχημένο, αυτοδημιούργητο 43χρονο επιχειρηματία! Η Εριέττα, έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή μόδας Βρεττού Βρεττάκου!

Ποιος είναι όμως ο Βύρων Βασιλειάδης που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της νεαρής Εριέττας σε σημείο μάλιστα που να την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας;

O Bύρων Βασιλειάδης απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης κυρίως με τη δουλειά του και την επιτυχημένη του πορεία στον τομέα των επιχειρήσεων. Η μόνη επαφή του με το «lifestyle» ήταν το 2015 από τη φιλία του με την Ελεονώρα Μελέτη όπου ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κάποιες βραδινές εξόδους.

Διαβάστε στο TLIFE ποια είναι η ζωή του Βύρωνα Βασιλειάδη…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις