Lifestyle

Χαρά Βοσκοπούλου: Δέχομαι να κάνω εξέταση DNA

Θα κάνει τελικά την εξέταση η Χαρά Βοσκοπούλου για να αποδείξει ότι είναι πραγματικά κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου. Τώρα, όπως είπε, υπάρχει πραγματικός λόγος.

Μπορεί αρχικά να είχε αρνηθεί να υποβληθεί στην διαδικασία του test DNA αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον πατέρα της να μην την αναγνωρίζει ως παιδί του, η Χαρά θα κάνει το test για να του αποδείξει πως κάνει λάθος.

Δείτε περισσότερα στο www.zappit.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Klavdia: «Φρίκαρα μετά τον εθνικό τελικό της Eurovision, με τον OGE δείχναμε αγαπημένοι αλλά είχαμε αντιπαραθέσεις»
«Όταν ο καθένας τραβάει τον δρόμο του, είναι καλύτερα., τότε ήμουν σε μια φάση που δούλευα σαν ρομποτάκι, αλλά αυτό δεν ήταν η αιτία» λέει η Klavdia για τον χωρισμό της με τον OGE
Klavdia