Lifestyle

Χώρισε η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη

Πολλοί από τους ηθοποιούς που έπαιζαν στο δημοφιλή σειρά Σασμός χώρισαν. Η τελευταία που αποφάσισε να βαδίσει χωριστούς δρόμους από τον σύζυγό της ήταν η  Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Από τα τέλη του 2023 το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί σύμφωνα με τη Real News. Έτσι μετά τον Δημήτρη Λάλο, αλλά και την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και η Νεκταρία Γιαννουδάκη έρχεται να προστεθεί στους ηθοποιούς που τον τελευταίο καιρό έζησαν μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή τους.

Χαμηλών τόνων χαρακτήρας, η ηθοποιός με καταγωγή από την Κρήτη γνώρισε τον σύζυγό της στο Ρέθυμνο. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, ενώ ο γάμος και η βάφτιση της κόρης τους έγινε τον Σεπτέμβριο του 2015.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Φαίη Σκορδά: «Εχω πάντα δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν» – Το σχόλιό της για την κοινή εμφάνιση με τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη
Όλα δείχνουν ότι σε λίγο καιρό θα επισημοποιήσει τη σχέση του με έναν πολιτικό γάμο που θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι
Αλέξανδρος Αθανασιάδης και Φαίη Σκορδά