Lifestyle

Χρ. Παππά: Στο νοσοκομείο εξαιτίας αλλεργικού σοκ!

Η Χριστίνα Παππά μπήκε στο νοσοκομείο εξαιτίας μιας μανιταρόπιτας.

Το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής η Χριστίνα Παππά μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου με αλλεργικό σοκ. ”Είχαν φέρει στο σπίτι τυρόπιτες, ζαμπονοτυρόπιτες και μανιταρόπιτες, δεν πρόσεξα κι έφαγα καταλάθος μανιταρόπιτα”, δηλώνει η ηθοποιός στο περιοδικό People.

Eυτυχώς η περιπέτειά της μέσα σε ένα 24ωρο είχε τελειώσει. ”Αμέσως πρήστηκαν οι αδένες μου και πήγα στο νοσοκομείο όπου μου έκαναν ένεση κορτιζόνης. Δεν θα ξαναφάω καμία σφολιάτα χωρίς να δω τι έχει μέσα”, λέει γελώντας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα