Κυριακή, 16 Ιουν.
25oC Αθήνα

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Έπαθα και δύο ανακοπές εκτός από έμφραγμα – Ευτυχώς μου έκαναν ΚΑΡΠΑ

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Έπαθα και δύο ανακοπές εκτός από έμφραγμα – Ευτυχώς μου έκαναν ΚΑΡΠΑ
ΦΩΤΟ NDP

Σοκάρει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για την περιπέτεια υγείας του. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής βρέθηκε «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης (23.05.2024) στον ΑΝΤ1.

Στο νέο «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αναφέρθηκε με λεπτομερείς περιγραφές στην πρόσφατη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Ειδικότερα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δόξα τω Θεώ αναρρώνω καλά, όπως δείχνουν τα πράγματα. Ήταν μια τρομερή περιπέτεια, ξαφνική όπως είναι όλα αυτά τα πράγματα. Κεραμίδα. Ένα βράδυ άρχισα να πονάω, ευτυχώς όλα λειτούργησαν υπέρ μου και δεν ήμουν μόνος μου. Η Βίκυ ήταν επάνω και μιλούσαμε στο τηλέφωνο, σε τριπλή επικοινωνία, με τη φίλη μας Ελένη Κούρκουλα για την παράσταση. Ξαφνικά τους είπα «παιδιά, δεν αισθάνομαι καλά». Δεν κατάλαβαν στην αρχή ότι είναι κάτι σοβαρό αλλά εγώ είχα αρχίσει να αισθάνομαι πολύ άσχημα».

«Τους είπα πως «δεν είμαι καλά, σβήνω», ευτυχώς η Ελένη είπε «πάρτε αμέσως το 166″, το 166 ήρθε πολύ γρήγορα και με πήγαν στο νοσοκομείο πολύ γρήγορα. Εκτός από το έμφραγμα, έπαθα και δυο ανακοπές. Δηλαδή έπαθα μια ανακοπή στο σπίτι, από την οποία επέστρεψα πολύ γρήγορα στα χέρια της Βίκυς και έπαθα μια δεύτερη ανατροπή στο νοσοκομείο».

«Ευτυχώς μου έκαναν ΚΑΡΠΑ εκεί οι γιατροί, με επανέφεραν και άρχισα να τρέχω κανονικά. Άρχισαν με ένα φορείο να με τρέχουν προς το χειρουργείο, μου έλεγε η γιατρός «πάθατε ανακοπή» και εγώ άκουγα όλο το «All that jazz» στο κεφάλι μου… Bye bye, love», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης στο talk show του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

«Να πω όμως και αυτό γιατί είναι μια ομολογία που οφείλω να την κάνω. Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο, για να είμαι ήρεμος, προσευχόμουν. Έλεγα δηλαδή την προσευχή που λέω κάθε μέρα και στο θέατρο και στο σπίτι μου. Αυτό μου δημιουργεί μια ηρεμία και αυτό πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις