Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Χριστούγεννα και παιχνίδια πάνε μαζί! Βρες αυτό που ψάχνεις

Χριστούγεννα και παιχνίδια πάνε μαζί! Βρες αυτό που ψάχνεις

Χριστούγεννα σημαίνει και παιχνίδια! Εξασφάλισε τα καλύτερα για τα αγαπημένα σου παιδικά πρόσωπα και μοίρασε απλόχερα… χαμόγελα

Η γιορτή των Χριστουγέννων είναι συνυφασμένη με τα παιχνίδια και οι περισσότεροι από εμάς, αν φέρνουμε κάτι στο μυαλό τις μέρες αυτές, είναι οι παιδικές αναμνήσεις και η απίστευτη χαρά που συνόδευε το άνοιγμα των δώρων κατά την περίοδο των διακοπών! Αγωνία, ανυπομονησία, ανεμελιά και ένας μαγικός κόσμος που ξετυλιγόταν κάθε φορά που έφτανε εκείνη η ώρα.

Σίγουρα αν είσαι γονιός, νονός, ή ακόμα και θείος, θέλεις να βρεις το καλύτερο δώρο για το αγαπημένο σου παιδί. Αυτό που θα το κάνει να «λάμψει» από ευτυχία και να νιώσει παράλληλα δημιουργικό. Η επιλογή μπορεί ενίοτε να είναι λίγο δύσκολη -καθώς υπάρχει πληθώρα επιλογών- ωστόσο είναι παράλληλα και διασκεδαστική, ιδίως αν σκέφτεσαι τα συναισθήματα που θα χαρίσεις.

Πώς μπορείς όμως να επιλέξεις σωστά για το πρόσωπο που αγαπάς; Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις το παιχνίδι εκείνο που θα κάνει την καθημερινότητα των παιδιών παραμυθένια; Με την βοήθεια του παρακάτω καταλόγου. Οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα θα βρεις τη λύση που θέλεις. Πάρε λοιπόν μερικές ιδέες.

AS Επιτραπέζιο Κληρονόμων 13

Τα επιτραπέζια παιχνίδια ήταν ανέκαθεν μια μοναδική επιλογή, καθώς σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία, ιντριγκάρουν το μυαλό και ανεβάζουν την ένταση! Όλοι θυμόμαστε τους εαυτούς μας να παίζουν ατελείωτες ώρες επιτραπέζια μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, περιμένοντας να έρθει η επόμενη μέρα για να γίνει ακριβώς το ίδιο. Με το Επιτραπέζιο Κληρονόμων 13, η εμπειρία ενός παιχνιδιού μυστηρίου ανεβαίνει επίπεδο. Χρησιμοποιώντας τη στρατηγική και τη σκέψη, τα παιδιά ζουν την απόλυτη εμπειρία, ενεργοποιώντας όσες περισσότερες παγίδες μπορούν, για να εξοντώσουν όλους τους τους αντιπάλους και να κερδίσουν το παιχνίδι. Η αδρεναλίνη αυξάνεται κατακόρυφα, καθώς οι παίκτες πρέπει να προσέχουν τον ντετέκτιβ που καραδοκεί και πλησιάζει γρήγορα! Εμπιστεύσου την επιλογή και χάρισε στα παιδιά ό,τι αποζητούν για τις φετινές γιορτές.

iDance Karaoke I’m the Star PB2 Pink

Τι άποψη έχεις για το καραόκε; Τα παιδιά σίγουρα την καλύτερη και αυτό που λέμε δεν είναι τυχαίο. Οι περισσότεροι μικροί μας φίλοι αγαπούν το τραγούδι, δως τους λοιπόν την ευκαιρία να γίνουν… σταρ του πενταγράμμου και να το απολαύσουν! Επίλεξε το τραγούδι και άσε τα υπόλοιπα πάνω του. Οι επιλεγόμενες ρυθμίσεις του μικροφώνου θα κάνουν ακόμα καλύτερη την εμφάνισή των παιδιών, ενώ το φωτορυθμικό σόου που διαθέτει, θα κάνει το δωμάτιο να μοιάζει με αίθουσα πάρτι. Το I’M THE STAR μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την βάση στήριξης ή και χωρίς.

Micro Πατίνι Mini Deluxe Aqua 3 Σε 1

>

Και φτάσαμε στην επιλογή ενός πατινιού! Βόλτες, χρώμα και ατελείωτοι περίπατοι τα Σαββατοκύριακα μπορούν να απογειώσουν τη διασκέδαση των παιδιών. Με το πατίνι Mini Micro 3in1 DELUXE, το παιδί μπορεί να «οργώσει» την πόλη για αξέχαστες εξορμήσεις. Το καλύτερο μάλιστα είναι πως είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσαρμόζεται ανάλογα με όλες τις ηλικίες, από το πρώτο μέχρι και το πέμπτο έτος. Ακόμα και το μικρότερο μέλος της οικογένειας μπορεί τώρα να παίξει μαζί του, αφού είναι εύκολο στη χρήση. Ελαφρύ και προσαρμόσιμο στο μέγεθος του παιδιού, του χαρίζει την ευκαιρία να νιώσει ανεξαρτησία και ασφάλεια, πράγματα απαραίτητα για να νιώσει πως πατά στα δικά του πόδια.

Playmobil Μεγάλη Φάρμα

Playmobil ίσον… σταθερή αξία! Ένα εμβληματικό παιχνίδι πολλών γενεών ή αλλιώς μία από τις πιο γλυκές αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας. Τα Playmobil πρωταγωνίστησαν στα παιδικά χρόνια εκατομμυρίων αγοριών και κοριτσιών και το ίδιο συμβαίνει και σήμερα. Ετοιμάσου για πολλές ώρες διασκέδασης μαζί με τα παιδιά σου και δώσε τους την ευκαιρία να φτιάξουν τη δικιά τους φάρμα, εξασκώντας το μυαλό και τη φαντασία τους. Το σετ περιλαμβάνει πολλά αξεσουάρ που θα «μαγέψουν» τα παιδικά μυαλά, φέρνοντας τα την ίδια ώρα σε επαφή με τη φύση και τα ζώα, που τόσο έχουν ανάγκη.

AS Mega Εργαστήριο Ζωγραφικής

Όσοι συναναστρέφονται με παιδιά, ξέρουν όμως καλά πως λατρεύουν να φτιάχνουν μόνα τους πράγματα. Να δημιουργούν κατασκευές, να πλάθουν με πλαστελίνη, να δίνουν χρώμα στο χαρτί. Είναι αυτή η φάση της δημιουργίας που κάνει την παιδική ηλικία τόσο υπέροχη! Χάρισε τους το AS Mega Εργαστήριο Ζωγραφικής και άφησε τους να χαθούν… σε φαντασμαγορικά σχέδια. Το σετ περιέχει ξύλινο καβαλέτο που λειτουργεί και ως θήκη 2 σε 1, για να μπορούν να έχουν πάντα μαζί τα αξεσουάρ ζωγραφικής, όπου κι αν είναι. Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι;

Clementoni Παιδικό Παζλ Super Color Frozen 2 104 τμχ

Αν όμως μιλάμε για Χριστούγεννα και παιχνίδια, είναι αδύνατο να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα των καλύτερων δώρων και τα αγαπημένα όλων παζλ. Όσα κομμάτια κι αν είναι, όσο δύσκολα κι αν φαίνονται καμιά φορά, είναι σταθερά από τις κορυφαίες επιλογές για μικρούς… αλλά και μεγάλους. Όλα τα… χαμένα κομμάτια του παζλ ενώνονται ξανά και σε μεταφέρουν σε μαγικά μέρη της γης ή και της φαντασίας! Αντέχεις να τα ενώσεις όλα, συνθέτοντας όμορφες εικόνες που θα διακοσμήσουν τον χώρο σου; Καλή επιτυχία!

Και κυρίως… καλές γιορτές και καλή διασκέδαση!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις