Lifestyle

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρωτοχρονιάτικη απόδραση στη Ζανζιβάρη – «Στη φύση που τόσο αγαπώ»

Στη Ζανζιβάρη βρήκε η ανατολή του 2024 τη Ζέτα Μακρυπούλια. «Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ», έγραψε η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια σε ανάρτησή της στο Instagram.

Να περάσει διαφορετικά τις φετινές γιορτές αποφάσισε η Ζέτα Μακρυπούλια με την όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιό να επιλέγει την εξωτική Ζανζιβάρη, έναν ηλιόλουστο προορισμό στην Αφρική.

Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια εξήγησε τον λόγο που θέλησε να κάνει διακοπές σε ένα τέτοιο μέρος, λέγοντας:

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι!.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής παρουσιάστρια και ηθοποιός δημοσίευσε μάλιστα, και μία σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε:

«Αποφάσισα φέτος ο νέος χρόνος να με βρει στη φύση που τόσο αγαπώ και στην εποχή που αγαπώ, το καλοκαίρι! Αυτό θα σας ευχηθώ για το 2024. Να κάνετε αυτό που επιθυμεί η ψυχή σας και μόνο! Να φροντίζετε και να αγαπάτε τον εαυτό σας, όπως ακριβώς το κάνετε, με κάθε κόστος, για τα αγαπημένα πρόσωπα! Καλή Χρονιά! 💖».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέτρος Ιακωβίδης: «Διαχειρίζομαι με χαμόγελο τις δύσκολες συνεργασίες, έχει τύχει να χαλαστώ αλλά όχι να διακόψω»
«Ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σε μια συνεργασία θα 'χει και άλλα καλά και άλλα κακά. Πρέπει, να δέχεσαι τον άλλον έτσι όπως είναι», εξήγησε ο τραγουδιστής
Πέτρος Ιακωβίδης
Χρήστος Μάστορας: Αντιδράσεις με την εμφάνισή του σε προεκλογική εκδήλωση του Έντι Ράμα – «Δεν ήξερα πως υπήρχε πολιτικό κίνητρο»
«Βρέθηκα να εξαπατώμαι και να κατηγορούμαι σε ένα πολιτικό παιχνίδι που χαμένος είναι ο κόσμος για τον οποίο τραγουδώ», ανέφερε - Η ανάρτηση της Νεολαίας Βορειοηπειρωτών
Χρήστος Μάστορας 5