Lifestyle

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ξεφάντωσε χορεύοντας και τραγουδώντας την Κυριακή του Πάσχα

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δεν χάνει ποτέ το κέφι και τη ζωντάνια της. Την Κυριακή του Πάσχα ξεφάντωσε με χορό και τραγούδι.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι η χαρά της ζωής, και αυτό το αποδεικνύιε με κάθε ευκαιρία. Η αειθαλής καλλιτέχνης που πρόσφατα απολαύσαμε στο J2US, γιόρτασε το Πάσχα στην Κινέτα μαζί με λίγους καλούς φίλους και συνεργάτες.

Η αγαπημένη ηθοποιός και show woman, φόρεσε για την ημέρα ένα γαλάζιο κοστούμι και επειδή είναι η Ζωζώ το διασκέδασε με την ψυχή της χορεύοντας και τραγουδώντας.

Ο συνεργάτης της Χάρης Αργυρός αποτύπωσε το χορό της σε βίντεο και για μια ακόμα φορά η Ζωζώ ήταν απλά υπέροχη!

Kαι μπορεί η Ζωζώ Σαπουντζάκη να μην έκανε ένα μεγάλο πάρτι όπως αυτά τα μυθικά του παρελθόντος αλλά όπως θα δεις στο βίντεο το διασκέδασε με την ψυχή της!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τροχονομικός έλεγχος μετά από περιπετειώδη καταδίωξη σε βουνό – «Μου έκλεισαν το δρόμο»
«Είμαι στη μέση του πουθενά, μου ανάβουν φάρο, κόβω, βγάζω το κεφάλι μου από το παράθυρο και τους λέω είναι δυνατόν να σταματήσω ενώ δεν είσαι περιπολικό;»
Δήμητρα Αλεξανδράκη 11