Media

Eurovision 2025 – Τάσος Ξιαρχό: Τρασίλες του ελέους, υποτιμούν και κοροϊδεύουν τη νοημοσύνη μας

«Έλεγαν για μένα ότι χορεύω γκεϊμπέκικο και τώρα η Eurovision είναι γκεϊβίζιον, είναι πολύ υποτιμητικό πια» είπε ο Τάσος Ξιαρχό

«Δεν υπάρχουν άντρες πια; Που είναι οι άντρες;», είπε ο Τάσος Ξιαρχό. σχολιάζοντας τα όσα είδε στην Eurovision 2025.

Ο Τάσος Ξιαρχό παρακολούθησε τον χθεσινό Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2025 και σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram ξέσπασε με όλα όσα έβλεπε.

«Εννοείται πως η Κλαυδία θα βγει πρώτη με αυτά που βλέπω, είμαστε φανταστικοί. Μιλάμε για αίσχη στη Eurovision, υποκουλτούρα της υποκουλτούρας, με γκόμενες που όλες τρίζουν από τις πλαστικές και ή όλοι είναι γκέι ή εναλλακτικοί.

Έλεγαν για μένα ότι χορεύω γκεϊμπέκικο και τώρα η Eurovision είναι γκεϊβίζιον, είναι πολύ υποτιμητικό πια.

Είναι σαν να μας κοροϊδεύουν. Τρασίλες του ελέους, υποτιμούν και κοροϊδεύουν τη νοημοσύνη μας. Μόνο τα γραφικά είναι ωραία γιατί έχει ανέβει η τεχνολογία, τα τραγούδια είναι χάλια».

«Είμαι και γκέι, πού να ήμουν και στρέιτ, τι θα είχα πάθει. Δεν υπάρχουν άντρες πια; Που είναι οι άντρες; Μήπως να πέσει ένας κομήτης να τελειώνουμε;», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
ΕΚΚΟΜΕΔ και Netflix ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της ελληνικής δημιουργικής βιομηχανίας
Το Μνημόνιο Συνεργασίας θέτει επίσης το πλαίσιο για περαιτέρω κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες με σκοπό την υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών, οι οποίες θα συμφωνούνται από κοινού μεταξύ του Netflix και του ΕΚΚΟΜΕΔ
ΕΚΚΟΜΕΔ - Netflix