Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Fame Story: Πρεμιέρα με μία χειρονομία του Light που «πάγωσε» τον Νίκο Κοκλώνη και τους τηλεθεατές

Fame Story: Πρεμιέρα με μία χειρονομία του Light που «πάγωσε» τον Νίκο Κοκλώνη και τους τηλεθεατές

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας το Fame Story επέστρεψε σήμερα Σάββατο (30.9.2023) στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Star.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο έμελλε να «παγώσει» τον παρουσιαστή του Fame Story, Νίκο Κοκλώνη και όσους είχαν συντονιστεί εκείνη την ώρα με το Star Channel.

Συγκεκριμένα, στην έναρξη του πρώτου Live Show ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, αφού καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό, υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή.

Στη σκηνή ανέβηκε ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light. Μια κριτική επιτροπή που υπόσχεται να δείξει τον σωστό δρόμο για τη δόξα στους νέους σπουδαστές του Fame Story.

Όταν ήρθε η ώρα να φωνάξει στη σκηνή τον γνωστό ράπερ, μία κίνηση του Light έμελλε να προκαλέσει «πάγωμα» για λίγα δευτερόλεπτα τόσο στον Νίκο Κοκλώνη όσο και στους τηλεθεατές του STAR.

«Και τώρα έφτασε η ώρα για τον τελευταίο μας κριτή! Τον νούμερο 1 Έλληνα ράπερ, τον άνθρωπο που τρελαίνει το Spotify με εκατομμύρια streams. Τον Light, κυρίες και κύριοι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Fame Story.

Η πόρτα άνοιξε, ο Light εμφανίστηκε να κατεβαίνει τα σκαλιά και μόλις πάτησε τα πόδια του στη σκηνή θέλησε να… «οπλίσει» ένα φανταστικό όπλο και να σημαδέψει προς την πλευρά των παρευρισκόμενων θεατών. «Ε, ε! Ήρεμα! Όχι» αναφώνησε ο Νίκος Κοκλώνης για να δώσει στη συνέχεια το χέρι του στον νεαρό καλλιτέχνη και εκείνος να τον χαιρετήσει με ένα χαμόγελο.

 

«Είμαι εδώ για να εκπροσωπήσουμε το ραπ στην ελληνική τηλεόραση, να το βγάλουμε επιτέλους από το ίντερνετ και να το φέρουμε και στο mainstream. Είναι και για μένα μεγάλη χαρά που είμαι εδώ πέρα στο Fame Story, ένα legendary show και πάμε να το κάνουμε ακόμα καλύτερο φέτος παρέα όλοι μαζί» σημείωσε ο Light.

Media Τελευταίες ειδήσεις