Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Game of Thrones: Έρχεται νέα spin off σειρά για τον Τζον Σνόου

Game of Thrones

Ακόμα μία spin off σειρά του Game of Thrones είναι στα σκαριά, εκτός από το House of the dragon που θα κάνει πρεμιέρα το επόμενη διάστημα.

Σε αυτή λοιπόν θα πρωταγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα ένας από τους πρωταγωνιστές και του Game of Thrones, ο Κιτ Χάρινγκτον, ο οποίος θα συνεχίσει να παίζει τον Τζον Σνόου (ή μάλλον, τον Έγκον Ταργκέριεν).

Στο φινάλε της σειράς, που ολοκληρώθηκε το 2019, ο Σνόου αυτοεξορίζεται από το Γουέστερος και ταξιδεύει βόρεια του Τείχους, συνοδευόμενος από το λύκο του, τον Ghost, και τους wildlings.

Το σίκουελ θα συνεχιστεί από εκεί που σταμάτησε η σειρά «Game of Thrones» και θα επικεντρωθεί στον χαρακτήρα του Σνόου – Ταργκέριεν, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του THR.

Στη νέα σειρά υπάρχει επίσης η πιθανότητα σύντομων εμφανίσεων επιζώντων χαρακτήρων του «Game of Thrones», όπως των ετεροθαλών αδερφών (τελικά ξαδέρφων) του Σνόου, Σάνσα και Άρια Σταρκ (που υποδύονται Σόφι Τέρνερ και Μέισι Γουίλιαμς) και της Μπριέν.

Ο Χάρινγκτον για τον ρόλο του ως Τζον Σνόου κέρδισε δύο υποψηφιότητες για Emmy κατά τη διάρκεια προβολής σειράς, η οποία ξεκίνησε το 2011.

Από τη διασκευασμένη από τα επιτυχημένα μυθιστορήματα φαντασίας του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, σειρά πρόκειται να δημιουργηθούν πολλά spin-offs, συμπεριλαμβανομένου του επερχόμενου «House of the Dragon», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Media Τελευταίες ειδήσεις