Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

MasterChef: Έξαλλη η Μαργαρίτα με τον Διονύση – “Έκανε ψευτοστρατηγική”

MasterChef: Έξαλλη η Μαργαρίτα με τον Διονύση – “Έκανε ψευτοστρατηγική”

Με εντάσεις ξεκίνησαν οι δοκιμασίες του τελικού στο MasterChef καθώς οι δύο φιναλίστ έπρεπε να επιλέξουν δύο προηγούμενους διαγωνιζόμενους, ως βοηθούς.

Το κέρμα έπεσε κι ο Διονύσης Σαρακίνης ήταν ο τυχερός που διάλεγε πρώτος παίκτη και πήρε τον Τζιοβάνι Σκαράτζι. Με αυτήν την κίνησή του πολλοί απόρησαν καθώς η Μαργαρίτα Νικολαϊδη είχε πει ότι θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του μιας κι έχουν πολύ καλή σχέση. Μάλιστα η Μαργαρίτα δήλωσε ότι ο Διονύσης δεν αλλάζει και παίζει στρατηγικά για να κερδίσει: “Αυτά που κάνει είναι ψευτοστρατηγικά και δεν ξέρει καν τι γίνεται μέσα στον εγκέφαλό του. Με έχει συγχύσει λίγο και χωρίς να θέλω να προσβάλω τα άλλα παιδιά αλλά αφού ξέρει ότι περιμέναμε στον τελικό για να μαγειρέψουμε μαζί. Μετανιώνω για όλα τα καλά, που του έχω πει”. Ωστόσο του Διονύση δεν του βγήκε στην συνέχεια καθώς ενώ επέλεξε την Μαρίνα Ντεμολλάι, η ίδια δεν φάνηκε τόσο πρόθυμη και την άλλαξε με τον Αλέξανδρο Συνοδινό.

Ο Διονύσης στο τέλος ανέφερε ότι δεν τον νοιάζει αν απογοήτευσε και στενοχώρησε την Μαργαρίτα, αυτός ήρθε για να παίξει κι ανάμεσα σε άλλα έχει και στρατηγική.

Media Τελευταίες ειδήσεις