Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Masterchef: Οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα – Αποχώρηση πριν την 10άδα

Masterchef: Οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα – Αποχώρηση πριν την 10άδα

Ο Βασίλης Μπόλλος, ως νικητής της δοκιμασίας του Mystery Box στο Masterchef, ήταν εκείνος που κλήθηκε να μοιράσει υλικά αλλά και μέγεθος σακούλας στους συμπαίκτες του.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ κατάφερε να εντυπωσιάσει τους chef κριτές και αναδείχθηκε νικήτρια της δοκιμασίας του Tεστ Δημιουργικότητας, κερδίζοντας τα πλεονεκτήματα της Ομαδικής Δοκιμασίας αλλά και τη μόνιμη κάρτα ασυλίας.

Αντίθετα, η Ελισάβετ Κοντοκώστα, η Βασιλική Δροσάτου και ο Μάριος Λιόλιος είχαν τις λιγότερο καλές προσπάθειες και καλούνται να διαγωνιστούν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο διαγωνισμό στη Δοκιμασία Αποχώρησης.

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον καλεσμένο chef Γιάννη Τσικουδάκη, που έχει ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους ένα πιάτο που χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά και δύσκολες τεχνικές.

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, έχοντας όλοι εμπειρία σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, μπαίνουν «ετοιμοπόλεμοι» στη μάχη για τη διεκδίκηση της παραμονής τους στο διαγωνισμό.

Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, είναι τα ζητούμενα που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

Ποιος ή ποια θα αποχαιρετήσει οριστικά την κουζίνα του MasterChef 2022 στο τέλος της ημέρας;

Media Τελευταίες ειδήσεις