Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor 2024: Άλλαξαν πάλι οι ομάδες, υποψήφιος ο Νίκος Ρικουνάκης

Survivor 2024: Άλλαξαν πάλι οι ομάδες, υποψήφιος ο Νίκος Ρικουνάκης

Τα πάνω κάτω ήρθαν για άλλη μια φορά στο Survivor, αφού πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε νέες αλλαγές στις δυο ομάδες.

Με την αγωνιστική επιστροφή του Φάνη Μπολέτση και της Κατερίνας Δαλάκα, ο παρουσιαστής του Survivor σόκαρε τους παίκτες πριν από τον αγώνα, ανακοινώνοντας ότι ο Μπολέτσης επιστρέφει στην Μπλε ομάδα και μπαντάνα άλλαξε και η Αναστασία Τσέρου.

Την αντίθετη διαδρομή, ακολούθησαν η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Στο άκουσμα ότι πλέον να ανήκει στους Κόκκινους, η Δώρα Νικολή ξέσπασε σε κλάματα, αφού αποχωρίζεται παίκτες με τους οποίους ήταν μαζί από την πρώτη μέρα που έφτασαν στο Survivor.

  

  

Κι όταν η συγκίνηση και οι ανακοινώσεις τελείωσαν, οι δυο ομάδες ρίχθηκαν στη μάχη για τον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Ο οποίος χαρακτηρίστηκε από… καρδιοχτύπι, όχι για το σκορ αλλά για τους τραυματισμούς. Ο Φάνης Μπολέτσης παραπάτησε και χτύπησε στον αστράγαλο και η Χρύσα Χατζηγεωργίου με την Ιωάννα Τζαβέλλα χτύπησαν τα κεφάλια τους. Ευτυχώς, κανείς τους δεν χτύπησε σοβαρά.

  

  

  

Οι Μπλε δεν δυσκολεύτηκαν να κατατροπώσουν τους αντιπάλους τους, να πάρουν το παιχνίδι με 12-4 και να πάνε παρατηρητές στο Συμβούλιο.

  

Εκεί όπου οι -πρώην συμπαίκτες του- Κόκκινοι, τα έβαλαν με τον Φάνη γιατί ενώ τις προηγούμενες μέρες ήταν σε συνεχή κόντρα με τον Σταμάτη, σήμερα του έδινε συμβουλές και ήταν ιδιαίτερα φιλικός.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατηγόρησε τον Φάνη Μπολέτση ότι όσο ήταν στους Κόκκινους πως δεν ήθελε οι παίκτριες της ομάδας να επιλέγουν τη Χρύσα Χατζηγεωργίου ώστε εκείνη να μην κάνει 2 ήττες.

  

Σε ό,τι αφορά στην ψηφοφορία, οι Κόκκινοι κινήθηκαν στο ανδρικό κομμάτι και ψήφισαν τον Νίκο Ρικουνάκη ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

  

  

«Το περίμενα, θα τα δώσω όλα για να παραμείνω» είπε ο παίκτης στην πρώτη του αντίδραση μετά την απόφαση της ομάδας του να τον ρίξει στον «τάκο».

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις