Δευτέρα, 17 Ιουν.
33oC Αθήνα

Survivor 2024: Ξέσπασε σε κλάματα ο Φάνης Μπολέτσης, πρώτος υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης

Survivor 2024: Ξέσπασε σε κλάματα ο Φάνης Μπολέτσης, πρώτος υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης

Ο νέος τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση και τα δάκρυα του παίκτη της Μπλε ομάδας στιγμάτισαν το πρώτο επεισόδιο της νέας εβδομάδας στο Survivor.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η μονομαχία έβγαλε αντίπαλο της Δώρας Νικολή τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και πλέον μια νέα σειρά αγώνων ασυλίας ξεκίνησε στο Survivor.

Για άλλη μια εβδομάδα, τους Έλληνες παίκτες συνδράμουν οι Τούρκοι All Star, με τις δυο ομάδες να ρίχνονται παθιασμένα στον, νυχτερινό, στίβο για την πρώτη ασυλία.

Κατά τη διάρκεια ενός run, ο Φάνης Μπολέτσης πέρασε κάτω από το τραπέζι για να μαζέψει τα σακίδια και να συνεχίσει να κάνει τις βολές του. Τότε ήταν που χτύπησε ξανά στον ώμο, έπεσε κάτω σφαδάζοντας και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Όλοι, συμπαίκτες και αντίπαλοι, έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει αλλά εκείνος όταν σηκώθηκε, αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό, αποφάσισε να συνεχίσει τον αγώνα. Και όταν αυτός τελείωσε, κατέρρευσε.

  

  

  

Οι Μπλε επικράτησαν εύκολα των Κόκκινων, με σκορ 12-9.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και με το σκορ στο 5-3, υπήρξε ένταση ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Χριστόφορο Ταξίδη, με την πρώτη να χάνει και να εκνευρίζεται με τον συμπαίκτη της γιατί θεώρησε ότι δεν την ενημέρωσε σωστά για το που ήταν πεσμένα σακίδια. “Δεν με ακούς, μην τα ρίχνεις σε εμένα, το έχεις ξανακάνει” απάντησε ο Χριστόφορος με ένταση.

  

Το θέμα συζητήθηκε και στο Συμβούλιο, με την Κατερίνα Δαλάκα να λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι πάλι πήγε το λάθος άτομο να τη βοηθήσει με τα σακιά, γιατί όταν πάει ο Παπαχαραλάμπους, αλλά όταν πάει ο Χριστόφορος, δεν τον καταλαβαίνει.

  

Ο Χριστόφορος Ταξίδης ήταν ο παίκτης που επέλεξαν οι Κόκκινοι να βγάλουν πρώτο υποψήφιο για τη νέα εβδομάδα.

«Ξανά μονομάχος! Πάμε για έκτη φορά. Δεν το συζητήσαμε μεταξύ μας αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας, τρεις επιλογές είχαμε και για μένα δύο», σχολίασε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις