Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor 2024: Ο Φάνης τους έκανε άνω κάτω – Γιώργος Παπαχαραλάμπους ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor 2024: Ο Φάνης τους έκανε άνω κάτω – Γιώργος Παπαχαραλάμπους ο δεύτερος υποψήφιος

Χαμός στο Συμβούλιο του Survivor μετά τον δεύτερο αγώνα ασυλίας, που βρήκε ξανά νικητές του Μπλε. Κεντρικό πρόσωπο, τόσο στον αγώνα όσο και μετά, ο Φάνης Μπολέτσης, που αποκάλυψε την… προδοσία του Αλέξη Παππά στην Ασημίνα Χατζηανδρέου!

Το beef ανάμεσα στην Κόκκινη ομάδα και τον (μέχρι λίγες ώρες πριν συμπαίκτη τους) Φάνη Μπολέτση είχε ξεκινήσει από το Συμβούλιο μετά τον πρώτο αγώνα ασυλίας της νέας εβδομάδας στο Survivor, όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου τον κατηγόρησε ότι «έστηνε» τα ματσαρίσματα για να προστατεύει τη Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Ένα περιστατικό έντασης στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ανάμεσα στον Φάνη και τον Χριστόφορο, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα στον παίκτη της Μπλε ομάδας και τους Κόκκινους.

Οι Κόκκινοι κατηγόρησαν τον Φάνη Μπολέτση για εριστική συμπεριφορά, καθώς κλώτσησε μια μπάλα όταν έχασε σε έναν αγώνα. Για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, ο παίκτης των Μπλε κατηγόρησε τον Χριστόφορο πως του είπε ότι «ακόμη και κουτσός σε κερδίζω», με τον παίκτη των Κόκκινων να το αρνείται, λέγοντας πως η ατάκα του ήταν ότι παίζει κουτσός και ο Φάνης ψάχνει δικαιολογίες και πηγαίνει στην παραγωγή για να βρει τρόπο να ξαναγίνει ο αγώνας.

  

  

Λίγο πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Φάνης Μπολέτσης «πέταξε» τη «βόμβα». Ισχυρίστηκε ότι κάποια στιγμή στην παραλία, ενώ ήταν στους Κόκκινους, ο Αλέξης Παππάς τον πλησίασε για να τον σιγοντάρει σε κάτι που θα έβγαζε στη σέντρα την Ασημίνα.

Ο Αλέξης Παππάς ισχυρίστηκε ότι κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, ο Φάνης Μπολέτσης επέμεινε και η Ασημίνα θυμήθηκε ακριβώς το περιστατικό και φάνηκε να πιστεύει τα λόγια του παίκτη των Μπλε, παρά τα όσα της έλεγε ο Παππάς αλλά και η Κατερίνα Δαλάκα που τον υποστήριξε.

  

Μετά την ψηφοφορία και βλέποντας την Ασημίνα Χατζηανδρέου με δάκρυα στα μάτια, ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε αν θέλει να τοποθετηθεί αλλά εκείνη, αρνήθηκε.

  

Στον αγώνα ασυλίας, μετά από μία σκληρή και αμφίρροπη μάχη, η οποία πραγματοποιήθηκε ανά στιγμές και υπό βροχή, η Κόκκινη ομάδα γνώρισε ξανά την ήττα με σκορ 12-10 στο flag race.

  

Στην ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, οι Κόκκινοι επέλεξαν τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους και έτσι «κλείδωσε» ότι αυτή την εβδομάδα η μονομαχία αποχώρησης από το Survivor θα είναι ανδρική υπόθεση, αφού και ο πρώτος υποψήφιος είναι άνδρας, ο Νίκος Ρικουνάκης.

  

  

«Εννοείται πως το περίμενα, παίζω διαφορετικά. Δεν το λέω ως δικαιολογία αλλά έχω κάνει μία κοιλιά στην απόδοσή μου. Το ένιωθα ότι θα συμβεί αλλά από κει και πέρα προχωράμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις