Κυριακή, 16 Ιουν.
31oC Αθήνα

Survivor 2024: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ο αντίπαλος της Δώρας Νικολή για την παραμονή

Survivor 2024: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους ο αντίπαλος της Δώρας Νικολή για την παραμονή

Πάθος και ένταση είχε ο αγώνας μονομαχίας στο Survivor, από τον οποίο προέκυψε ο δεύτερος παίκτης που θα αντιμετωπίσει τη Δώρα Νικολή για την παραμονή στο παιχνίδι. Το που και το πότε, θα ανακοινωθεί πριν από τον πρώτο αγώνα ασυλίας της επόμενης εβδομάδας, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός.

Πριν όμως οι δυο ομάδες του Survivor φτάσουν στην αποψινή (23.05.2024) μονομαχία των τεσσάρων (Σταμάτης Ταλαδιανός, Χριστόφος Ταξίδης, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργος Παπαχαραλάμπους), οι παίκτες τα έδωσαν όλα σε έναν άλλο στίβο μάχης: αυτόν για το έπαθλο επικοινωνίας.

Με τους φίλους και τους συντρόφους να έχουν στείλει βίντεο, όλοι ήθελαν τη νίκη.

Οι Μπλε αγωνίστηκαν χωρίς τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος είχε πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά τον χθεσινό τραυματισμό του στον ώμο και άρα αγωνίστηκαν μόνο Σταμάτης, Ντάνιελ και Δώρα, ενώ οι Κόκκινοι μπήκαν με πέναλτι αφού ο Χριστόφορος Ταξίδης δεν θέλησε να αγωνιστεί λόγω προβλήματος στο γόνατο, παρά το γεγονός πως ο γιατρός δεν είχε δώσει εντολή να μείνει έξω.

Η απόφαση αυτή του παίκτη των Κόκκινων ήταν και η αφορμή για μια ένταση όταν ο εκνευρισμένος από την αστοχία του στο στόχο, Σταμάτης Ταλαδιανός δεν αντιμετώπισε με τόσο… χιούμορ το αστείο που του έκανε ο Χριστόφορος.

Ο παίκτης των Μπλε κλώτσαγε μπάλες εκνευρισμένος όταν έχασε μια νίκη γιατί δεν μπόρεσε να βάλει καλάθι και τα νεύρα του φάνηκε πως ήταν σπασμένα.

  

  

Αυτή δεν ήταν η μόνη ένταση. Υπήρξε κι άλλη μια αλλά στον κόκκινο πάγκο, όταν η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε νερό στον Γιώργο Παπαχαραλάμπους κι εκείνος, όπως είπε, δεν κατάλαβε και το πέταξε, κάτι που έκανε έξαλλη τη συμπαίκτριά του.

  

  

Λόγω των απουσιών, το ματς παίχτηκε στις 8 νίκες. Και για τους Μπλε ο Ντάνιελ Νούρκα είχε επτά νίκες, οδηγώντας την ομάδα του στο έπαθλο επικοινωνίας και στο… φαγητό!

  

Και αφού μίλησαν με τους δικούς τους και έφαγαν, οι δυο Μπλε (Σταμάτης, Ντάνιελ) και οι δυο Κόκκινοι (Χριστόφορος, Γιώργος) μπήκαν στο στίβο της μονομχίας.

Ο Σταμάτης αντιμετώπισε τον Χριστόφορο, ο οποίος νίκησε 5-1 εύκολα και ο Ντάνιελ έπαιξε με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους, τον οποίο νίκησε 5-3.

  

  

Έτσι, η τελική αναμέτρηση ήταν ανάμεσα στον Σταμάτη και τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους. Οι δυο παίκτες φαινόταν ότι είχαν «σκάσει» από την κούραση αλλά τελικά ολοκλήρωσαν το ματς, με τον παίκτη των Μπλε να κερδίζει την αναμέτρηση με 5-3 και να παραμένει στο παιχνίδι.

  

  

  

Δεδομένης της δεύτερης ευκαιρίας, ο Παπαχαραλάμπους θα διεκδικήσει την παραμονή του απέναντι στη Δώρα, σε ώρα και μέρα που θα ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις