Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Survivor 2024: Το έκτακτο συμβούλιο, οι Τούρκοι All Star και πρώτη υποψήφια η Δώρα Νικολή

Survivor 2024: Το έκτακτο συμβούλιο, οι Τούρκοι All Star και πρώτη υποψήφια η Δώρα Νικολή

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο Survivor μετά τα όσα ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες, όταν τους κάλεσε σε ένα έκτακτο Συμβούλιο του νησιού.

Οι συνεχείς αποχωρήσεις, οικειοθελείς ή λόγω τραυματισμών, ανάγκασαν την παραγωγή του Survivor να αλλάξει ξανά τους κανόνες. Και πλέον, ενεργά στους αγώνες μπαίνουν οι παίκτες του τουρκικού All Star.

Αφού κάλεσε τους παίκτες σε έκτακτο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε όλες αλλαγές στους αγώνες ασυλίας και πως τις επόμενες δυο εβδομάδες δεν θα υπάρξει αποχώρηση.

«Από σήμερα το παιχνίδι αλλάζει. Επειδή είχαμε φέτος αρκετές αποχωρήσεις και για ιατρικούς λόγους και οικειοθελείς, αρκετοί συμπαίκτες σας δεν άντεξαν την ψυχολογική και την αγωνιστική πίεση του φετινού αγωνιστικού Survivor, από δω και στο εξής θα έχετε μια πολύ σημαντική βοήθεια: Θα παίζετε μαζί με τους Τούρκους All Star Survivors.

Αυτή η βοήθεια θα έρθει για τους πιο σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα μέχρι τον τερματισμό του Survivor, τους αγώνες ασυλίας. Σε κάθε αγώνα ασυλίας, μια διαδικασία που θα κάνουμε και θα σας εξηγήσω αργότερα πως ακριβώς θα γίνει αυτό, θα επιλέγετε εσείς ποιους Τούρκους παίκτες θέλετε να έχετε στην ομάδα σας προκειμένου να δημιουργήσετε μια πολύ δυνατή ομάδα που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε την ασυλία σας.

Όπως πάντα θα παίζετε 4 αγώνες ασυλίας. Από εκεί θα προκύπτουν οι 4 μονομάχοι. Θα έχουμε λοιπόν και για τις επόμενες εβδομάδες, κανονικά, τους αγώνες μονομαχίας.

Όμως για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα έχουμε αποχώρηση. Οι παίκτες που θα χάσουν στις επόμενες δύο μονομαχίες δεν θα αποχωρήσουν. Θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το ποιος θα αποχωρήσει τελικά θα κριθεί στις επόμενες μονομαχίες που θα δώσουν», είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

 

Οι Έλληνες παίκτες θα είχαν την ευκαιρία να διαλέξουν τους παίκτες από το τουρκικό Survivor για να φτιάξουν τις ομάδες τους. Το ποιος θα διάλεγε πρώτος, θα κρινόταν σε flag race. Οι Κόκκινοι, προς έκπληξη όλων, αποφάσισαν να παίξουν στην τύχη το ποιος θα έπαιζε και η τύχη έφερε Γκιουλέκα και Δώρα απέναντι σε Φάνη και Σταυρούλα.

 

 

Έτσι, οι Μπλε ήταν εκείνοι που διάλεξαν παίκτες πρώτοι, αλλά δεν φάνηκε αυτό να… χαλάει τους Κόκκινους.

 

 

Η ασυλία θα κρίνονταν στους 12 πόντους, με τους Έλληνες να παίζουν μεταξύ τους στους τελευταίους πόντους. Ο αγώνας κρίθηκε στον πόντο, με νικητές τους Μπλε.

 

Φυσικά, κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά απ’ αυτόν, δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ των Ελλήνων παικτών για τις εντυπωσιακές παίκτριες από το τουρκικό All Star και τα όσα έγιναν στους δυο πάγκους.

 

 

 

Και αυτά συνεχίστηκαν και στο συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό να ρίχνει… λάδι στις φωτιές!

 

 

Όταν έφτασε η ώρα της ψηφοφορίας, οι Κόκκινοι έδωσαν 3 ψήφους στη Δώρα και δυο στον Χριστόφορο, με την Δώρα Νικολή να είναι η πρώτη υποψήφια της νέας εβδομάδας του Survivor.

 

 

 

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις