Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Survivor 2024: Χαμός στον αγώνα με το Συμβούλιο, ο Χριστόφορος Ταξίδης 4ος υποψήφιος

Survivor 2024: Χαμός στον αγώνα με το Συμβούλιο, ο Χριστόφορος Ταξίδης 4ος υποψήφιος

Επεισοδιακός ο 4ος αγώνας ασυλίας στο Survivor, με τους Κόκκινους να τον διακόπτουν για να… τσακωθούν και στο Συμβούλιο να επιλέγουν ως τελευταίο υποψήφιο τον Χριστόφορο Ταξίδη, ενώ ζήτησαν ο Γιώργος Γκουλέκας να… αλλάξει ομάδα!

Το αλαλούμ που επικράτησε στον τελευταίο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor είναι πρωτοφανές. Δυο παίκτες των Κόκκινων, ο Γιάννης Περπατάρης (υποψήφιος) και ο Γιώργος Γκιουλέκας, με το σκορ στο 7-2 υπέρ των Μπλε, προφασίστηκαν τραυματισμούς και ζήτησαν να μην παίξουν και να δώσουν πέναλτι στους αντιπάλους.

Κι εκεί… άρχισαν όλα. Το γεγονός πως οι δυο παίκτες είπαν ότι έχουν πόνους στα πόδια και, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού, επέμειναν να μην συνεχίσουν τον αγώνα, προκάλεσε έκρηξη των συμπαικτών τους, με τον αγώνα να διακόπτεται!

«Πόσες φορές έχουν παρθεί πέναλτι; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα το δικό μου πέναλτι και του Γιάννη. Εγώ κουβαλάω κάποια προβλήματα, μου το έχει πει και ο γιατρός. Την προηγούμενη βδομάδα πήρα 14 χάπια για να αποφύγω τους πόνους», είπε ο Γιώργος Γκιουλέκας, με τα πνεύματα στο Survivor γρήγορα να οξύνονται.

 

«Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό», σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ενώ και η Κατερίνα Δαλάκα τόνισε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω μάθει να τα παρατάω».

«Σέβομαι τον πόνο του καθένα, εγώ έχω πόνους που δεν τους λέω καν στον γιατρό και μπαίνω να αγωνιστώ. Ερχόμενοι στο Survivor γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Κάποιοι από εμάς έχουμε παίξει και 6 και 7 και 8 runs και δεν έχουμε παραπονεθεί. Και σήμερα νιώθω ότι έχω πυρετό αλλά μπήκα, δεν θα παρατήσω την ομάδα μου», παρατήρησε η Δώρα, προκαλώντας την αντίδραση της Μπλε Ομάδας.

«Ρε συ Δώρα, πάντα ξεκινάς ωραία και μετά βάζεις το «αλλά» και στάζεις φαρμάκι. Ως ομάδα έχουμε την πολυτέλεια να μένουμε έξω αν πονάμε. Στη δική σας ομάδα δεν συμβαίνει αυτό», τόνισε ο Τζέιμς Καφετζής, με τη Σταυρούλα να υπογραμμίζει: «Το ότι έχουμε έρθει στο Survivor και έχουμε αυτές τις κακουχίες δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σκοτωθούμε και να τις έχουμε και μετά στη ζωή μας».

Η ένταση συνεχίστηκε για ώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τον Γιώργο και τον Γιάννη να επιτίθενται στη Δώρα για τα λεγόμενά της για να υπερασπιστούν τη θέση τους και την Ιωάννα Τζαβέλλα να αποχωρεί εκνευρισμένη με όσα άκουγε.

 

 

«Όλοι οι… αθλητές έχουν έρθει στο Survivor για να δείξουν ότι είναι αθλητές. Παιδιά, αν ήσασταν αθλητές δεν θα ήσασταν εδώ, sorry κιόλας», είπε Τζέιμς Καφετζής. Ο παίκτης των Μπλε βρέθηκε πολλές φορές δίπλα στον Γιώργο Γκιουλέκα, να συζητούν για όσα έγιναν και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη και οι Κόκκινοι πάλευαν για την ανατροπή.

 

Όταν ο αγώνας συνεχίστηκε, οι Κόκκινοι όχι απλά μείωσαν αλλά πλησίασαν στο 10-9, με τον Γκουλέκα να… γίνεται καλά και να μπαίνει να αγωνιστείς τα τελευταία runs. Αλλά οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν και τον 4ο αγώνα ασυλίας, με σκορ 12-9 και να πάνε… παρατηρητές σε ακόμη ένα συμβούλιο.

 

  

 

Και εκεί έγινε νέος γύρος… χαμού! Μετά τον αγώνα ασυλίας και πριν από το συμβούλιο, ο Γιώργος Γκουλέκας είπε σε ένα cue του ότι ζήτησε από την ομάδα του να τον βγάλει υποψήφιο για να σκεφτεί αν θέλει να μείνει στο παιχνίδι και την ομάδα.

 

Φαίνεται πάντως ότι ούτε και οι Κόκκινοι θέλουν άλλο τον Γκιουλέκα στις τάξεις τους. Η Κατερίνα Δαλάκα ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε από την παραγωγή ο Γκοιουλέκας και ο Περπατάρης να γυρίσουν στους Μπλε για να είναι με τον φίλο τους, Τζέιμς Καφετζή. Σχολίασε δε το γεγονός πως ενώ οι Κόκκινοι προσπαθούσαν για την ανατροπή, οι δυο παίκτες κάθονταν απόμερα με τον Τζέιμς Καφετζή και μιλούσαν.

 

 

 

Η ένταση στην Κόκκινη ομάδα ξεχείλιζε, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να διακόπτει την τοποθέτηση της Ιωάννας Τζαβέλλα για να επιτεθεί στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Λιανό να εξοργίζεται και να υψώνει τον τόνο της φωνής του. «Αυτό δεν το επιτρέπω!» είπε ο παρουσιαστής, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να ζητά συγγνώμη από την συμπαίκτριά του.

 

 

 

 

Στην ψηφοφορία, οι Κόκκινοι δεν ψήφισαν έναν από τους καλύτερους παίκτες τους, αλλά τον Χριστόφορο Ταξίδη, ο οποίος το… περίμενε από το προηγούμενο συμβούλιο.

 

  

 

«Το περίμενα χθες και τελικά βγήκε σήμερα. Έχουμε έρθει σε ένα παιχνίδι που λέγεται Survivor, αν θέλαμε να πάμε σε ένα reality θα ρωτούσαμε τον Αλέξη που ξέρει από αυτά. Εδώ όμως έχει και πείνα και πίεση», δήλωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

 

Έτσι, για μια θέση στο Survivor θα μονομαχήσουν οι Νίκος Ρικουνάκης, Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Γιάννης Περπατάρης και Χριστόφος Ταξίδης.

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις