Media

Survivor All Star: Η τελευταία αποχώρηση πριν την Ένωση – Τι θα δούμε απόψε

Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star και ένας τους δεν θα προλάβει το πάρτι της Ένωσης.

Μετά τον αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, τη νίκη των Μπλε και το ελληνοτουρικό γλέντι, οι παίκτες του Survivor All Star επιστρέφουν στην… καθημερινότητά τους.

Λίγο πριν την αποχώρηση της εβδομάδας, Μπλε και Κόκκινοι ρίχνονται στη μάχη για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού.

Η δίψα για νίκη είναι μεγάλη και φέρνει εντάσεις μεταξύ των δυο ομάδων με πρωταγωνιστές τον Τάκη Καραγκούνια, τον Νικόλα Αγόρου και τον Ηλία Μπόγδανο.

Μετά τον αγώνα για το έπαθλο φαγητού μια έκπληξη περιμένει τους παίκτες των δυο ομάδων, οι οποίοι θα διασκεδάσουν στο παιχνίδι των δημοπρασιών με τον Acun Ilicali.

Στο Συμβούλιο του νησιού για έναν από τους πέντε υποψήφιους, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Νίκο Μπάρτζη ή τον Γιώργο Ασημακόπουλο, το Survivor All Star τελειώνει εδώ.

Ποιος από τους πέντε δε θα καταφέρει να φτάσει στο μεγάλο πάρτι της ένωσης;

 

Survivor All Star: Απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Πρεμιέρα για την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Δημήτρη Οικονόμου - «Έλιωσα στο sup»
Κατά την έναρξη της εκπομπής «Σήμερα», οι δύο οικοδεσπότες έκαναν το δικό τους χιούμορ για τις διακοπές που πέρασαν αυτόν τον ένα μήνα απουσίας αλλά και όσα προτίμησαν να κάνουν, προκειμένου να χαλαρώσουν
Άκης Παυλόπουλος και Δημήτρης Οικονόμου
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα έκαναν πρεμιέρα για τη νέα σεζόν με χιούμορ και πειράγματα
Το δημοσιογραφικό δίδυμο καλωσόρισε τους τηλεθεατές έτοιμο να παρουσιάσει την επικαιρότητα της ημέρας, δίνοντας παράλληλα έναν πιο προσωπικό τόνο στην πρώτη εκπομπή
Κώστας Παπαχλιμίντζος και Κατερίνα Δούκα