Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν όλοι και έτσι ο Περικλής Κονδυλάτος έγινε ο πρώτος που βγαίνει στον… τάκο του Survivor All Star.

Η πρεμιέρα του Survivor All Star είχε και τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Οι Μαχητές ηττήθηκαν και κάπως έτσι στο πρώτο συμβούλιο του νησιού έπρεπε να ψηφίσουν για τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση. Ο οποίος ήταν ο «Ξέρξης», Περικλής Κονδυλάτος.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις τις πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο αλλά και το γεγονός πως επέλεξαν να τον βάλουν να μονομαχήσει με τον «ισχυρό» Σάκη Κατσούλη.

Κάτι που μάλλον μέτρησε και αρνητικά εις βάρος του σχεδιαστή κοσμημάτων μιας και… παμψηφεί η κάλπη έδειξε το δικό του όνομα με αποτέλεσμα να είναι αυτός ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρησε στο Survivor All Star.

 

Η μοναδική διαφορετική ψήφος ήταν εκείνη που έριξε ο ίδιος και ψήφισε τη Μελίνα.

 

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας θα γίνει στο επεισόδιο της Δευτέρας (09.01.2023) και αν οι Μαχητές χάσουν ξανά, θα πρέπει να προτείνουν δυο υποψήφιους.

Media Τελευταίες ειδήσεις