Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Survivor: Ξεθάρρεψε ο Βασάλος! “Άδειασε” το “χαρέμι” του [vids]

Survivor: Ξεθάρρεψε ο Βασάλος! “Άδειασε” το “χαρέμι” του [vids]

Τρέξτε κορίτσια ο Βασάλος είναι single! Τα σχόλιά του παίκτη του Survivor για τις “σχέσεις” που του “χρέωσαν”!

Με δύο “σχέσεις” μπήκε στο παιχνίδι του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και με καμία, βγήκε από το παιχνίδι. Ο κούκλος παίκτης των Μαχητών που αποχώρησε χθες και έχασε μια θέση στον ημιτελικό, κέρδισε πολλές θέσεις στην καρδιά του γυναικείου κοινού.

Και για το καλό αυτού του γυναικείου κοινού, ο personal trainer ξεκαθάρισε ότι τίποτα δεν είναι αλήθεια από τις κοπέλες που παρουσιάστηκαν ως “κοπέλες του”. Μάλιστα, δήλωσε ότι είναι ελεύθερος και αυτές δεν είχαν κανένα δικαίωμα να εκφραστούν δημόσια για τον ίδιο.

«Καταρχήν είμαι ελεύθερος να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί εγώ δεν γνώριζα κάτι και τώρα που βγήκα έξω οι συγγενείς μου, η αδερφή μου, η οικογένεια μου μου είπαν κάποια πράγματα και είναι απαράδεκτα για εμένα. Εγώ έφυγα από την Ελλάδα ελεύθερος τώρα πως προέκυψε μέσα στο παιχνίδι να έχω δυο σχέσεις δεν ξέρω. Αν και είμαι άνθρωπος που καμιά φορά δίνει δικαιώματα στην συγκεκριμένη περίπτωση και στις δυο περιπτώσεις δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν ξέρω από που ορμόμενες πήραν το θάρρος να πουν αυτά που άκουσα. Ίσως επειδή ήταν την δημοσιότητα και την μεγάλη τηλεθέαση που είχε το παιχνίδι ήθελαν να επωφεληθούν από αυτό κι αυτές αλλά εγώ το ξαναλέω στο παιχνίδι μπήκα ως ελεύθερος και είμαι ελεύθερος.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Και συνέχισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εγώ πραγματικά δεν κοιτάζω και τόσο πολύ την εμφάνιση, κοιτάω πιο πολύ την προσωπικότητα -χωρίς να φαίνεται αυτό ουτοπικό, ψέμματα. Σίγουρα κοιτάς πρώτα την εμφάνιση, αλλά για πόσο καιρό; Όσο περνάει ο καιρός και δένεσαι με τον άλλον, θες και κάτι παραπάνω. Οπότε, για μένα το πιο βασικό είναι η προσωπικότητα, τι σου δίνει και πώς εξελίσσεσαι μέσα από τη σχέση. Έχω κάνει μεγάλη σχέση, 4 χρόνια. Είμαι σχεσάκιας».

Δείτε το βίντεο από το σημερινό Survivor Panorama:

Διαβάστε επίσης:

Survivor Αγγελόπουλος: Χαμός για Ντάνο! Αποθέωση και ντου από το κοινό! [vids]

Survivor Σπαλιάρας: 4.001… για τη δικηγόρο! Ξεσάλωσαν στο Twitter!

Survivor Ημιτελικός: Η αποχώρηση του Βασάλου, η αμφιλεγόμενη αγκαλιά της Σόφης και το beaute της Λάουρας! [vids]

Survivor: Η selfie που έβαλε φωτιά στο ίντερνετ!

Survivor Βασάλος: Κλάψτε ελεύθερα! Τα σχόλια για την “τούμπανο” οικογένειά του

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε