Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: O Γιάννης Τσολάκης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά την διάρκεια του ημιτελικού

Survivor: O Γιάννης Τσολάκης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά την διάρκεια του ημιτελικού

Το βράδυ της Τρίτης (05.07.2022) είδαμε τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor και εκεί ήταν και οι περισσότεροι πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ανάμεσα τους και ο Γιάννης Τσολάκης, στον οποίο ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός επιφύλασσε μια πολύ μεγάλη έκπληξη κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης.

«Γιάννη Τσολάκη, ας αφήσουμε τα αστεία για λίγο στην άκρη και να περάσουμε στα σοβαρά… Παντρεύεσαι;» ρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor τον όμορφο πρώην διαγωνιζόμενο με εκείνον να δείχνει έκπληκτο ώσπου η κάμερα να στραφεί στην σύντροφο του. Και τότε άρχισε όλο το σκηνικό!

«Πήρα την απόφαση, ναι και θέλω να το κάνω» εξομολογήθηκε, δειλά, ο Γιάννης Τσολάκης. «Ε άντε πες το στην κοπέλα σου! Τι με κοιτάς; Σε μένα θα το πεις; Φώναξε το δυνατά να το ακούσει όλος ο κόσμος» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Τσολάκης προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ερωτική εξομολόγηση προς την αγαπημένη του για να γονατίσει στη συνέχεια και να της κάνει πρόταση γάμου. «Η αλήθεια είναι ότι την Κατερίνα την αγαπώ πάρα πολύ! Να ξέρεις ότι μέσα στο παιχνίδι κατάλαβα ότι δεν μπορώ χωρίς εσένα καθόλου, ήσουν το στήριγμα μου, ήσουν οι σκέψεις μου κάθε μέρα και κάθε νύχτα, στις λύπες μου ήσουν εκεί, στις στεναχώριες μου ήσουν εκεί, στις χαρές μου ήσουν εκεί.
Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εσένα και επειδή δεν θέλω να τα παραλέμε πολύ… Κατερίνα, δέχεσαι να με παντρευτείς;».

Mια Survivor πρόταση γάμου στην οποία βεβαίως ήταν… μονόδρομος το «ναι» σαν απάντηση!

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Media Τελευταίες ειδήσεις